REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – Vidmanto Babrausko straipsnis „Kultūros politika: nuo lyrizmo prie cinizmo“. Visuomenės apklausos toli gražu neliudija, kad Lietuvos piliečiai vertina Seimą kaip protingiausią instituciją. Vis dėlto Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto nariai, nežinia kokių paskatų vedami, kultūros ministro Arūno Gelūno projektą atmetė ir bent jau šį kartą pasirodė išmintingesni už ministrą – Kitaro Nishidos ir Maurice'o Merleau-Ponty filosofinių sistemų žinovą. Įtartinas pinigų skirstymo planas tam kartui sustabdytas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje per dešimtmetį gyventojų sumažėjo 7 proc., arba 242,4 tūkst., skelbia Statistikos departamentas. Tiesa, yra tvirtinančiųjų, kad emigracija – joks baubas, mat galima įžvelgti ir pozityvių šio reiškinio aspektų. Plačiau apie tai – rubrikos „7 dienos“ straipsnyje „Emigruoti, migruoti ar „cirkuliuoti“?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Šiaulių gangsteriui klaupiasi vietiniai šerifai“. Buvęs Šiaulių milijonierius Arnoldas Normantas dabar yra teisybės ieškantis ūkininkas, gyvenantis nežinomybėje. Toks likimas ištiko žmogų, išdrįsusį mesti iššūkį įžūliam Šiaurės Lietuvos gangsteriui ir jį globojantiems korumpuotiems teisėsaugininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Miškas prarado pirminę savo reikšmę“. „Balsas.lt savaitė“ šį kartą kalbina Generalinės miškų urėdijos vyriausiąjį patarėją Andrių Vancevičių. Ką reiškia miškas Lietuvos ūkiui ir lietuviams profesionalo akimis?

Likus dviem savaitėm iki Europos krepšinio čempionato pradžios „Balsas.lt savaitė“ domisi, kaip šventei rengiasi Panevėžys. Apie tai skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“.

„Ir koks skirtumas, ką galvoja kiti?“ – klausia rubrika „Spindintis gyvenimas“. Prieš ketverius metus atgimusi legendinė grupė „Antis“ vėl stebina gerbėjus originalumu ir kūrybingumu. „Balsas.lt savaitė“ kalbina ilgametį grupės lyderį ir dainininką Algirdą Kaušpėdą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ – žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „JAV kompanijos dairosi į Lietuvą“. Rugsėjo pabaigoje į Lietuvą atvyks pasaulio verslo gigantų atstovai iš telekomunikacijų bendrovės „AT&T“ ir energetikos milžino „Exelon“. Šios kompanijos dalyvaus pirmą kartą Lietuvoje organizuojamoje sertifikuotoje JAV prekybos misijoje ir domėsis investavimo mūsų šalyje galimybėmis. Plačiau apie tai sužinosite perskaitę straipsnį.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų