REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Šventės ir girtadieniai“. Istorija Lietuvai padovanojo tris valstybingumą įprasminančias šventes, bet šalia įprastų, tautines ir religines tradicijas primenančių progų yra sukurta tokių, iš kurių šaipomasi. Šiemet Lietuva turės 12 nedarbo dienų, neskaitant perkeltų savaitgalio išeiginių, sudarančių vadinamuosius ilguosius savaitgalius. Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto docentas Algirdas Jakubačionis „Balsas.lt savaitei“ pasakoja apie prieškario nepriklausomybės laikų išeigines dienas, atostogas ir šventes.

REKLAMA
REKLAMA

JAV politikai, ieškodami sprendimo, ar padidinti šalies skolos limitą, kad būtų išvengta šalies bankroto, tampo nervus pasauliui. JAV respublikonai ir demokratai tuokart susitarė ir bankroto riba atitolinta, tačiau Amerikos ūkio problemos niekur nedingo. Neabejingi įvykiams JAV liko ir Lietuvos politinės bei ekonominės scenos veikėjai, kurie visais balsais pripažino, kad vienokia ar kitokia įvykių atomazga turės įtakos ir mums. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „7 dienos“ straipsnyje „JAV bankrotas numautų kelnes ir Lietuvai“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Artėja nauja banditų karo pradžia?“. Kai kurie teisėsaugos vilkai pranašauja liūdną ateitį: po kelerių metų, kai kriminalistikos senbuviai atsisveikins su tarnyba, šalyje ims žaibiškai daugėti banditų gaujų. Ar tikrai grįžta mafijos laikai?

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su ilgamete televizijos laidų vedėja, žurnaliste Daiva Tamošiūnaite-Budre. Nauji gyvenimo planai, dalyvavimas LNK televizijos šokių projekte ir meilės svarba Daivos gyvenime – žurnalistės Elvyros Žvirblienės straipsnyje „Kitų gyvenimai mane praturtino“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – neseniai sporto klube „Civinskų žirgai“ įvykusio konkūrų raitelių mėgėjų varžybų „Balsas.lt“ taurė rezultatai ir prizinių vietų nugalėtojai.

Bendrovė „Nokia“ pranešė pateiksianti rinkai naują išmanųjį telefoną su jutikliniu ekranu. Rubrikoje „Technologijos“ – nebrangus bet išmanus „Nokia 500“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų