REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš pasaulio įtakingiausių žinynų tarptautinės finansų teisės srityje – „International Financial Law Review“ (IFLR) – pripažino įmonę „Lawin“  – 2011 metų advokatų kontora Baltijos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

IFLR apdovanojimas suteiktas už advokatų kontoros  labiausiai novatoriškus tarptautinius Baltijos regiono įmonių finansų projektus 2010 metais.

REKLAMA

Kovo 23 d. Londone vykusioje IFLR Europos apdovanojimų ceremonijoje paskelbtos geriausios metų advokatų kontoros, atsižvelgiant į 2010 metų rezultatus. Vertinti  labiausiai novatoriški tarptautiniai įmonių finansų srities sandoriai.

Vienas iš svarbiausių 2010 metų „Lawin“  projektų buvo Lietuvos Vyriausybės konsultavimas dėl 6,75 proc. palūkanų valstybės obligacijų emisijos pagal S reglamento 144A taisyklę 1 500 milijonų JAV dolerių sumai, kurių išpirkimo terminas – 2015 metai.  Po ilgesnės nei dešimt metų pertraukos tai – pati didžiausia visų laikų valstybės obligacijų emisija bei pirmoji, kuri denominuota JAV doleriais ir platinama JAV reguliuojamoje vertybinių popierių rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

„IFLR įvertino išskirtinį bendrovės sugebėjimą taikyti inovacijas sudėtinguose tarptautiniuose finansiniuose sandoriuose. Per beveik 20 metų sukaupta jos praktinė patirtis bei „know-how“, teikiant teisines paslaugas šalies ir kitų Baltijos valstybių įmonėms bei vyriausybėms yra ta priežastis, dėl kurios klientai kreipiasi  teisinės pagalbos sudėtingiausių  ir svarbiausių  sandorių atvejais“, – teigė advokatų kontoros „Lawin Lideika, Petraukas, Valiūnas ir partneriai“ vadovaujantis partneris Rolandas Valiūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiau negu 140 aukščiausios kvalifikacijos trijų valstybių teisininkų žinios ir ilgalaikė patirtis teikiant teisines paslaugas Baltijos ir kitose pasaulio šalyse, plataus masto tarptautinis bendradarbiavimas bei griežtas profesinės etikos laikymasis leidžia „Lawin“ nuolat teikti savo klientams kokybiškas kompleksines teisines paslaugas.

Įtakingi tarptautiniai teisiniai žinynai („Legal 500“, „Chambers“ ir „IFLR1000“) nurodo šią advokatų kontorą kaip aukščiausios kokybės paslaugas teikiančią kontorą įmonių ir komercinės, bankininkystės ir finansų teisės bei kitose srityse. L.

IFLR yra „Euromoney Legal Media“ grupės dalis, turinti biurus Londone, Honkonge ir Niujorke, leidžianti įvairias teisines publikacijas. IFLR kasmet atlieka nepriklausomus kokybinius tyrimus ir apdovanoja geriausias atskirų  jurisdikcijų advokatų kontoras ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų