REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Latvenergo Prekyba“ pranešė sudariusi 20 sutarčių su klientais Lietuvoje bei su tiek pat klientų yra deramasi. 2010 m. sausį elektros tiekimo bendrovės Lietuvos klientams parduota elektros energija siekė 30 GWh, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Latvenergo”, suprasdama klientų poreikius bei siūlydama individualius sprendimus tampa vis didesne ir populiaresne elektros energijos tiekėja Lietuvoje. Manome, kad 20 sutarčių – tai tik pati pradžia, šiais metais toliau plėsimės bei ketiname užimti 5 proc. šalies elektros energijos rinkos”, - sakė Gatis Junghans, UAB „Latvenergo Prekyba” direktorius.

„Latvenergo” darbas Lietuvos elektros energijos rinkoje prasidėjo šių metų pradžioje uždarius Ignalinos atominę elektrinę. Latvijos valstybinės elektros tiekimo bendrovės „Latvenergo” dukterinė įmonė UAB „Latvenergo Prekyba“ teigia visą šį laiką intensyviai bei sėkmingai derėjusis su žinomomis Lietuvos įmonėmis dėl prekybos elektros energija. Kompanija turi daugiau nei metus darbo patirties laisvoje elektros energijos rinkoje, kurią sėkmingai naudoja mūsų šalyje. Latvija yra vienintelė iš Baltijos šalių, atvėrusi savo elektros rinką jau nuo 2008 m. balandžio, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų