REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pigių skrydžių bendrovei "Ryanair" pateiktas pasiūlymas organizuoti skrydžius iš Palangos oro uosto. Vakar įvykusiame Susisiekimo ministerijos ir oro linijų bendrovės "Ryanair" vadovybės susitikime užsiminta, jog airių kompanijai siūloma plėsti veiklos geografiją Lietuvoje.Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir "Ryanair" vadovas Maiklas Oliaris pristatė jau gegužę Kauno oro uoste įsikursiančią pirmąją pigių skrydžių bendrovės bazę Vidurio Europos šalyse bei pranešė naujieną apie didinamą tiesioginių skrydžių iš laikinosios sostinės skaičių. Iš ten bus galima tiesiogiai nuskristi į 18 Europos oro uostų.

REKLAMA
REKLAMA

"Ryanair" pranešė taip pat svarstanti planus pradėti skrydžius iš Vilniaus ir Palangos oro uostų.

REKLAMA

Paklaustas, kada galima tikėtis pirmųjų pigių skrydžių bendrovės lėktuvų nusileidimų ir pakilimų Palangoje, susisiekimo ministras nenorėjo prognozuoti terminų.

"Šiandien kalbėti labai konkrečiai nenorėčiau - pateikti pasiūlymai yra svarstymų ir konsultacijų stadijos, tad juos komentuoti būtų neatsargu. Manau, kad po mėnesio jau bus bent šioks toks aiškumas, apie tai informuosime", - "Vakarų ekspresui" sakė E. Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis buvo atviresnis dėl skrydžių krypčių iš Lietuvos kurorto.

"Mums svarbiausia užtikrinti Vakarų Lietuvos susisiekimą su Pietų Skandinavija ir Šiaurės Vokietija", - sakė susisiekimo ministras.

Neoficialiais duomenimis, tikimasi, jog "Ryanair" lėktuvai iš Palangos oro uosto ims skraidyti dar šiais metais.

Palangos oro uosto direktorė Jolanta Jucevičiūtė derybų taip pat nekomentuoja.



Valdas PRYŠMANTAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų