REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Surišti viena virve“. Kol lietuviai garbina sostą ir kelia prezidentę Dalią Grybauskaitę į aukštumas, jos kuruojamos ūkio ir kitos valstybinės sritys yra giliai dugne. Kodėl žmonės labiausiai gerbia prezidento sostą ir nelabai atsižvelgia į realius politinius nuopelnus?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Narkotikai parklupdė medikų atžalas“. Narkotikų kontrabandos verslu susivilioję kauniečiai broliai Andrejus ir Vitalijus Tokeriai, gyvendami gerbiamų žmonių aplinkoje, išmoko perprasti ant kulnų nuolat lipančius pareigūnus, tačiau tai neišgelbėjo jų nuo bausmės.

REKLAMA

Rubrika „Aplink pasaulį“ pasakoja apie galingo žemės drebėjimo sukrėstą Haitį. Per pastaruosius metus Haitis patyrė ne vieną katastrofą. Tačiau šią valstybę alino ne tik gamtos stichijos, bet ir diktatūriniai režimai…

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ skaitykite straipsnį „Žalgiriui“ burtai pasisekė: apetitas auga.“ Kelialapį į Eurolygos „Top 16“ išsikovojęs Kauno „Žalgiris“ sužinojo savo varžovus. Sužinokite ir jūs, su kuo kausis lietuviai dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Spindintis gyvenimas“ pristato legendinio britų dainininko Rodo Stewarto vienintelį koncertą Baltijos šalyse, kuris vyks Vilniuje jau šią vasarą.

„Ateities pranašai“ pasakoja apie kitąmet Europoje prasidėsiantį vadinamųjų autotraukinių technologijos bandymus. Ar tikrai jau visai greitai vairuotojai galės skaityti, žiūrėti televiziją ar miegoti, kol už juos vairuos vienas karavano vedlys? Skaitykite straipsnį „Prie vairo bus galima ir numigti“.

Rubrika „Finansai plius“ skelbia, jog antro kvėpavimo ekonomika dar nepajus. Skaitykite ir sužinokite, kodėl prognozės tokios neguodžiančios. Kas yra didžiausias trukdis, neleisiantis pakilti Baltijos šalims iš duobės?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų