REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo 2010 metų sausio 18 dienos iš AB „City Service“ valdybos nario pareigų atsistatydino Arūnas Mačiuitis, praneša bendrovė per NASDAQ OMX Vilniaus biržą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pranešimo, Arūno Mačiuičio pageidavimas atsistatydinti iš bendrovės valdybos susijęs su jo pasitraukimu iš bendrovę kontroliuojančio akcininko dalyvių bei valdybos.

REKLAMA

Likę trys AB „City Service“ valdybos nariai – Andrius Janukonis, Gintautas Jaugielavičius, Darius Leščinskas toliau eina bendrovės valdybos narių pareigas ir kartu išlieka bendrovę kontroliuojančio akcininko dalyviais.

„City Service“ kontroliuojanti bendrovė yra „Rubicon Group“. Praėjusią savaitę pranešta, kad nuo sausio 18 dienos įmonių grupė „Rubicon group“ tęs savo veiklą nauju pavadinimu ICOR. Pavadinimo keitimas susijęs su pakitusia akcininkų struktūra.

REKLAMA
REKLAMA

Trys buvę įmonių grupės akcininkai Rimantas Bukauskas, A. Mačiuitis ir Remigijus Lapinskas pardavė visas valdytas akcijas likusiems keturiems akcininkams ir įsigijo 100 proc. „Siemens“ arenos, bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ bei įmonės „Panevėžio arena“, užsiimančios „Cido“ arenos operavimu, akcijų.

Sandorių sumos neatskleidžiamos.

Visi įmonių grupei priklausančių bendrovių įsipareigojimai ir sutartys lieka galioti, nesikeičia ir įmonių vadovai.

ICOR valdybos pirmininku lieka Andrius Janukonis, o direktoriumi – Julius Dovidonis. ICOR akcininkai – A. Janukonis, Linas Samuolis, Gintautas Jaugielavičius ir Darius Leščinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų