REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuosius metus žiūrovai tradiciškai sutiko su LNK. „Žydrasis žiburėlis“, LNK naujametė programa, šiemet vykusi „Laisvame ir nepriklausomame kurorte“, preliminariais TNS Gallup Media duomenimis, prie ekranų sutraukė 876 tūkst. žiūrovų (Reach). Laidos reitingas – 12.2 proc.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 naujametės programos „Naujieji metai tarp senų pažįstamų“ reitingas, preliminariais duomenimis, buvo 7.1 proc., LTV „Triumfo arkos. Konkurso dalyvių naujamečio koncerto“ – 4 proc., BTV „Traviatos“ – 1.3 proc.

REKLAMA

„Žydrasis žiburėlis 2010. Laisvas ir nepriklausomas kurortas“ žvarbų paskutinį metų vakarą nukėlė ten, kur daug saulės, karščio, vandens ir... meilės. Po sunkių darbų į kurortą suvažiavusių žvaigždžių laukė netikėtumas: paniką kurorte sukėlė Natalija Zvonkė – po masažisto Algio Ramanausko atlikto masažo ji užmigo ir nebepabudo. Vyriausias kurorto gydytojas, piktas ir rūstus daktaras Haroldas (H. Mackevičius) po tokių įvykių paskelbė karantiną ir draudė visiems išvykti namo tol, kol kiekvieno svečio nepatikrins specialioji Komisija su Vyteniu Pauliukaičiu priešakyje.

REKLAMA
REKLAMA

LNK Žydrasis žiburėlis jau metai iš metų yra žiūrimiausia naujametė programa. Naujuosius LNK žvaigždės su Lietuva šventė policijos nuovadoje, viešbutyje, ligoninėje, urvuose prieš mūsų erą, mokykloje, pasakoje, oro uoste.

Nuotaikingas renginys buvo paskutinės metų dienos desertas, tačiau žiūrovai LNK televizijai buvo ištikimi visą dieną. Naujametę programą gruodžio 31-ąją žiūrėjo kone pusė Lietuvos, 1.5 milijono žiūrovų, itin populiari buvo naujametė „Valanda su Rūta“ ir M-1 radijo 20 metų gimtadienio koncertas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų