REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bendrosios sąskaitos“ projekto vykdytojai UAB „Aservis“ didina teikiamos vartotojams paslaugos kokybę, prieinamumą bei patogumą. Nuo šiol paslaugos naudotojai galės sumokėti bendrosios sąskaitos įmokas kredito unijose, kurios yra Lietuvos centrinės kredito unijos narės, grynaisiais pinigais arba internetu per elektroninės bankininkystės sistemą „i-Unija“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo lapkričio 1-osios dienos įsigaliojusi sutartis numato galimybę jau esamiems kredito unijų nariams vienu mokėjimu greitai ir patogiai apmokėti sąskaitą už komunalines ir kitas paslaugas. Tai yra dėsningas UAB „Aservis“ teikiamos paslaugos „Bendroji sąskaita“ patogumo didinimas, ypač atsižvelgiant į tai, kad administravimo įkainiai už įmokų priėmimą bankuose didėja.

REKLAMA

„Labai džiaugiamės savo siūlomos paslaugos plėtra ir augančiu patogumu. Šia sutartimi įtvirtintas bendradarbiavimas su Lietuvos centrine kredito unija yra reikšmingas žingsnis siekiant gerinti paslaugos kokybę bei funkcionalumą. Tikimės, kad ši naujovė bus patogi ir pirmiausia paskatins bendrąją sąskaitą užsisakyti tuos vartotojus, kurie jau yra unijų nariai“, – sakė Gintaras Gaigalas, UAB „Aservis“ komercijos departamento direktorius.  

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Lietuvos centrinės kredito unijos Elektroninių paslaugų skyriaus vadovės Jurgitos Igarytės, Lietuvos kredito unijos šiuo metu sparčiai plėtoja projektą, susijusį su komunalinių paslaugų  diegimu elektroninėje bankininkystėje. Kaip teigia J. Igarytė, tokiu būdu siekiama kredito unijų nariams visoje Lietuvoje komunalinių mokesčių mokėjimą padaryti greitą, paprastą ir vieną pigiausių Lietuvoje.  

Sudaryta sutartis įgalins ne tik Kauno, bet ateityje ir kitų miestų, kuriuose yra LCKU narės kredito unijos, narius vienu metu ir atlikti skaitiklių rodmenų deklaravimą, ir apmokėti bendrąją sąskaitą. Taip siekiama šią paslaugą padaryti dar patogesnę, efektyvesnę ir prieinamesnę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„BendraSaskaita.lt“

UAB „Aservis“  jau trečius metus sėkmingai vykdomas projektas „BendraSaskaita.lt“ suteikia galimybę gyventojams taupyti pinigus ir laiką apmokant sąskaitas už komunalines ir kitas paslaugas arčiausiai esančiose atsiskaitymo vietose arba internetu. Paslaugų teikėjams tokia paslauga suteikia galimybę sumažinti išlaidas ir koncentruotis į savo tiesioginę veiklą, o sąskaitų gyventojams išrašymo, siuntimo bei informavimo apie mokėjimus funkciją perleisti patikimiems partneriams. Šiuo metu „BendraSaskaita.lt“ sistemoje galima apmokėti sąskaitas, gaunamas iš įmonių AB „Kauno energija“, UAB „Kauno vandenys“, UAB „Kauno švara“, AB „City Service“, UAB „Žaidas“, UAB „Namų priežiūros centras“, UAB „Init“, UAB „Mikrovisatos TV“, VšĮ „Hansa teleradijo kompanija“, UAB „Dokeda“, AB „VST“ Kauno miesto skyrius, AB „Lietuvos dujos“, papildyti Kauno viešojo transporto elektroninį bilietą.  



Lietuvos kredito unija

Lietuvos centrinė  kredito unija, veikianti nuo 2002 metų, vienija 61 kredito uniją  iš Lietuvoje veikiančių 67 kredito unijų. Šių  kredito unijų narių skaičius rugsėjo mėnesio pabaigoje siekė 100 tūkstančių, turtas  siekė 809,7 mln. litų, priimti indėliai – 637,9 mln. litų, išduotos paskolos – 555,6 mln. litų. Bendras kredito unijų narių aptarnavimo vietų skaičius Lietuvoje yra 167. 2008 metais įdiegus elektroninės bankininkystės sistemą „i-Unija“ kredito unijų nariai gali susimokėti už komunalines paslaugas ne tik grynaisiais pinigais, bet ir internetu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų