REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos aviacijos verslo bendrovių grupė „flyLAL Group Services“ praneša pradedanti įgyvendinti naują verslo strategiją – tampa kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus teikiančia bendrove, kurios paslaugomis jau naudojasi Europos ir NVS šalių skrydžių bendrovės bei kelionių operatoriai. Kartu su šiuo nauju verslo plėtros etapu keičiami ir kai kurių paslaugas teikiančių bendrovių pavadinimai bei visos aviacijos verslo grupės vardas.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės bendroves vienijanti bendrovė „flyLAL Group Services“ nuo šiol vadinsis „Avia Solutions Group“, lėktuvų įgulų mokymo bendrovė „flyLAL Training“ pavadinimą keičia į UAB „Baltic Aviation Academy“, orlaivių techninės priežiūros bendrovė „flyLAL Technics“ tampa AB „FL Technics“. Kitų 5 grupės bendrovių pavadinimai lieka nepakitę.

REKLAMA

„Per kelerius metus sukūrėme stiprią techninę bazę, subūrėme ir išugdėme aukščiausio lygio specialistus, gavome tarptautinius sertifikatus ir pripažinimą. Tai buvo būtina siekiant suformuoti kompleksinį aviacijos paslaugų paketą, kuris šiandien leidžia rinkai pasiūlyti ne pavienes paslaugas, o pateikti klientui reikiamus aviacijos verslo sprendimus – nuo lėktuvų parko suformavimo strategijos ir būdų, įgulos komplektavimo ir apmokymo iki pilnos orlaivių techninės priežiūros ir aptarnavimo. Tai tampa labai svarbiu konkurenciniu mūsų pranašumu tiek Europos regiono, tiek Rytuose esančių valstybių, tiek pasaulinėje rinkose, kur nuo šiol ir bus nukreipta visa mūsų veikla“, – bendrovės pranešime cituojamas „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, gamybiniai įmonės pajėgumai – mokymų ir remontų bazės, lėktuvų parkas – kol kas bus koncentruojami Lietuvoje, tačiau ilgainiui, plečiant paslaugų spektrą, bus pasitelkti ir kitose šalyse esantys papildomi resursai. Tačiau ir tokiu atveju pateikiamo paslaugų sprendimo kilmės šalis visada liks Lietuva, nes įvairių gamybinių ir procesų integravimą vykdys būtent Lietuvos specialistai.

Lietuvos įmonių grupė jau turi savo atstovybes Rusijos ir Ukrainos rinkose. Planuojama atidaryti atstovybę Kazachstane.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų