REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdamas paskatinti klientus taupyti, Ūkio bankas pristato indėlių akciją „Ir palūkanos gali auginti palūkanas!“, praneša bankas. Akcijos laikotarpiu indėlio palūkanos bus kaupiamos ne tik nuo pradinės indėlio sumos, bet ir nuo sukauptų mėnesio palūkanų: kiekvieno mėnesio pabaigoje sukauptos palūkanos bus įskaitomos į indėlio sąskaitą, o už kiekvieną kitą mėnesį  palūkanos jau bus skaičiuojamos nuo indėlio ir sukauptų palūkanų sumos.

REKLAMA
REKLAMA

Ši indėlių akcija Ūkio banke vyks nuo kovo 16 d. iki balandžio 26 dienos.

„Suprasdami žmonių poreikį taupyti, siūlome geresnes sąlygas kaupti pinigus, gaunant dar didesnes indėlių palūkanas, – Ūkio banko pranešime cituojama Produktų plėtros departamento direktorė Balanda Bradulskienė. – Norime pradžiuginti esamus ir būsimus banko klientus ne tik aukštomis Ūkio banko indėlių palūkanomis, bet nauja indėlių akcija. Akcijos metu per mėnesį sukauptos palūkanos bus pridedamos prie indėlio sumos ir kitą mėnesį palūkanos jau skaičiuojamos nuo didesnės sumos“.

REKLAMA

Pasak B.Bradulskienės, Ūkio banke indėlių palūkanos siekia iki 10,3 proc., o naujasis pasiūlymas klientams turėtų būti labai patrauklus, nes leis papildomai pasididinti kaupiamą sumą.

Akcijos laikotarpiu indėliams, kuriuos klientai padės naudodamiesi Ūkio banko elektroninės bankininkystės sistema Eta bankas, bus taikomos dar didesnės indėlių palūkanos. Už indėlius iki 12 mėn. klientai papildomai gaus 0,1 proc. didesnes palūkanas, o už indėlius nuo 12 mėn. ir ilgesnį laikotarpį – 0,2 proc. didesnes palūkanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų