REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelyje Azijos rinkų akcijos antradienį brango, investuotojams reaguojant į sėkmingą prekybą JAV biržoje, tačiau kai kur indeksai vėliau smuko žemiau aukščiausių reikšmių, investuotojams gryninant praėjusios sesijos augimo pelną.

REKLAMA
REKLAMA

Singapūro, Indonezijos ir Malaizijos rinkos smarkiai kilo po šventinės dienos prasidėjus savaitės prekybai, tuo tarpu Indijoje ir Pakistane biržos buvo uždarytos dėl religinės šventės.

REKLAMA

Tokijuje „Nikkei 225“ indeksas ankstyvoje prekyboje pakilo 2,1 proc., tačiau vėliau prarado beveik visą augimą ir buvo pakilęs tik 0,2 proc. Platesnis „Topix“ indeksas taip pat pakilo vos  0,2 proc.

Australijos „S&P/ASX 200“ indeksas smuko 0,9 proc., tuo tarpu Singapūro „Straits Times“ šoktelėjo  4,2 proc., Indonezijos „JSX“ augo 4,1 proc., o Malaizijos  „KLSE“ kilo 1,6 proc.

Taivanio „Taiex“ pakilo 1,2 proc., Pietų Korėjos „Kospi“ smuko 0,6 proc., nors prekybos pradžioje buvo pakilęs. Naujosios Zelandijos „NZX 50“ augo 0,8proc.

Honkongo „Hang Seng“ indeksas, vakar kilęs 8,7 proc., antradienį svyravo ties augimo/smukimo riba. Paskutiniais duomenimis jis buvo nusmukęs 0,7 proc.

Šanchajaus indeksas smuko 1,1 proc., investuotojams laukiant prastų Kinijos makroekonominių naujienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų