REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sūnaus palaidūno“ grįžimas į „Renault“ komandą visiems laikams gali būti tik skuboti gandai. Ispanų žiniasklaidos duomenimis, „Formulė-1“ pasaulio čempionas Fernando Alonso komandą ruošiasi palikti jau po šio sezono.

REKLAMA
REKLAMA

Dar visai neseniai ispanų žiniasklaida prognozavo, jog F. Alonso užims Kimi'o Raikkonen'o vietą „Ferrari“ komandoje (jo kontraktas su „Ferrari“ baigiasi ateinančių metų pabaigoje), o dabar jau sieja ispanų lenktynininką su „BMW Sauber“ komanda.

REKLAMA

Pats F. Alonso, kuris su „Renault“ kontraktą pasirašė šiam sezonui su galimybe jį pratęsti dar metams, atsisako komentuoti savo ateities planus, teigdamas, jog apie tai pagalvos, tik čempionatui pasibaigus.

Tačiau autoritetingo žurnalo „Diaro Sport“ duomenimis, F. Alonso neketina likti „Renault“ komandoje, su kuria jis du kartus tapo pasaulio čempionu, o planuoja pasirašyti kontraktą su „BMW Sauber“. Galutinį savo sprendimą F. Alonso turėtų pranešti po D. Britanijos „Grand Prix“ varžybų liepos mėn.

F. Alonso (g. 1981) 2003 m. tapo jauniausiu lenktyninku, laimėjusiu „Grand Prix“. Tai įvyko Vengrijoje, kur jis ratu sugebėjo aplenkti net Michael'į Shumacher'į. 2005 m. jis tapo jauniausiu čempionu „Formulė-1“ istorijoje, o po metų savo pasiekimą pakartojo ir vėl iškovojo aukščiausią vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų