REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos ekonomika kenčia sunkias pasekmes, o normalus šalies gyvenimas yra sutrikdytas dėl protestų prieš benzino kainų kilimą. Tūkstančiai sunkvežimių, dalyvaujančių protesto akcijoje, jau nuo sekmadienio blokuoja šalies kelius bei pasienio ruožus.

REKLAMA
REKLAMA

Kad išvengtų galimų policijos sankcijų, automobiliai ne stovi, bet tyčia juda labai lėtai, todėl judėjimas greitkeliuose – nebeįmanomas.

REKLAMA

Daugybė Ispanijos įmonių, iki kurių negali atvykti benzino cisternos, jau paskelbė, kad degalai baigėsi. Tuo tarpu Madridas ir Barselona artimiausiomis dienomis gali susidurti su šviežių vaisių, daržovių, mėsos, žuvies - tų produktų, kurie yra atvežami į miestus kiekvieną dieną, deficitu.

Be to, Ispanijos „Seat“, „Nissan“ ir „Mercedes-Benz“ gamintojai paskelbė apie gamybos pristabdymą dėl dalių gavimo grafikų sutrikdymo.

Profesinė sąjunga „Fenadismer“, jungianti daugiau nei 50 000 profesionalių vairuotojų, paskelbė, kad derybos su valdžios atstovais dėl degalų kainų kilimo sustabdymo nebuvo naudingos. Jie skelbia neterminuotą protesto akciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų