REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Hansabankas“ kartu su kitais „Hansabank“ grupės bankais Estijoje ir Latvijoje šį rudenį keičia pavadinimą į „Swedbank“.

REKLAMA
REKLAMA

Pavadinimo ir prekės ženklo keitimo procesas užtruks apie metus, jį baigti ketinama 2009-ųjų rudenį. „Swedbank“ grupės bankai Baltijos šalių rinkose sieks tapti geriausiai klientus aptarnaujančia finansine grupe.

REKLAMA

„Prekės ženklo keitimas yra ilgalaikis „Swedbank“ grupės pažadas klientams ir visuomenei Baltijos šalyse. Šis regionas išlieka ypatingai svarbus „Swedbank“ grupei, o su vienu prekės ženklu mums bus paprasčiau užtikrinti geriausią aptarnavimą Baltijos šalių regione“, – sakė „Swedbank“ grupės vadovas Jan Lidén. „Mes ir toliau aktyviai keisimės informacija ir dalinsimės patirtimi abiejose organizacijose, kadangi turime dar daug ko išmokti vieni iš kitų. „Hansabank“ yra pirmaujanti finansinė grupė Baltijos šalyse, o jos prekės ženklas – tai sėkmės istorija. Didžiuojuosi šioje kompanijoje dirbančių žmonių nuveiktu darbu ir pasiektais rezultatais visose trijose Baltijos šalyse. Dabar žengsime žingsnį į priekį ir sieksime bendro tikslo – dar labiau sustiprinti „Swedbank“ grupės, kaip pirmaujančio Baltijos jūros regiono banko, poziciją“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Per pastaruosius dvejus metus „Swedbank“ prekės ženklas sėkmingai įsitvirtino Švedijoje, Rusijoje bei Ukrainoje.

„Įprasta, kad tarptautinė organizacija turi vieną veidą ir vieną prekės ženklą visose rinkose, kuriose veikia. Šiuo metu, kai, siekiant glaudesnio bendradarbiavimo, „Hansabank“ grupėje kuriama vieninga Baltijos šalių bankininkystės organizacija, prekės ženklo suvienodinimui yra ypač palankus metas“, – sakė „Hansabanko“ Valdybos pirmininkas Giedrius Dusevičius. Pasak jo, tiek verslo filosofija, tiek pagrindinės vertybės buvo ir yra bendros visai „Swedbank“ grupei. Būtent tai ir bus pagrindas, padėsiantis „Swedbank“ prekės ženklui įsitvirtinti Lietuvoje ir jos Baltijos kaimynėse.  

„Swedbank“ prekės ženklas bus pristatytas rudenį, tikslus grafikas priklausys nuo baigiamųjų pasiruošimo darbų. Prekės ženklo pakeitimas banko klientams Lietuvoje neturės jokios įtakos – visos sutartys ir kiti susitarimai galios taip, kaip galioja iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų