REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausia internetinių transliacijų paslauga „Netflix“ pristato naują funkciją „Shuffle Play“. Tiesa, jos pavadinimas dar gali keistis.

Populiariausia internetinių transliacijų paslauga „Netflix“ pristato naują funkciją „Shuffle Play“. Tiesa, jos pavadinimas dar gali keistis.

REKLAMA

„Shuffle Play“, kaip ši funkcija vadinama dabar, iki šiol buvo bandoma pakankamai nedideliame naudotojų rate. Tačiau jau pirmąjį 2021-ųjų ketvirtį ši funkcija turėtų pasiekti „Netflix“ naudotojus visame pasaulyje. Naudotojai, kurie galėjo išbandyti šią funkciją, buvo pakankamai ja patenkinti, kad rekomenduotų ją kitiems, o tai pastūmėjo „Netflix“ įdiegti šią naujovę.

„Shuffle Play“ – tai savotiškas pasidavimas sistemos algoritmui. Nuspaudus mygtuką pagrindinio meniu kairėje, sistema pati parinks, ką jums žiūrėti. Žinoma, ne atsitiktinai.

Tai gali būti filmas ar serialas, kurį jūs jau pradėjote žiūrėti. Arba kas nors, ką išsaugojote savo sąraše sistemoje. Arba tiesiog kas nors, ką „Netflix“ algoritmai laiko panašiu į jums patinkančius filmus, serialus ir pasirodymus. Bandymų metu naudotojai buvo patenkinti sistemos pasiūlymais ir jais naudojosi.

REKLAMA
REKLAMA

„Shuffle Play“ mygtukas bus lengvai pasiekiamas tiek išmaniojo televizoriaus, tiek kompiuterio ekrane, nors kol kas yra matomas tik į bandymus įtrauktų naudotojų televizoriuose. Kai tą mygtuką pastebėjo naudotojai, jie puolė į socialinius tinklus rašyti savo įžvalgų. Nors jų būta ir teigiamų, ir neigiamų, „Netflix“ teigia, kad „Shuffle Play“ naudotojams patiko.

REKLAMA

Tik kam to reikia? Kodėl naudotojas pats negali nuspręsti, ką jam žiūrėti ir ko nežiūrėti?

Nes žmonės negali apsispręsti. Dar 2016 metais atliktas tyrimas parodė, kad „Netflix“ naudotojai kasdien 18 minučių praleidžia ieškodami, ką pažiūrėti. Ir nėra taip, kad jiems niekas nepatinka – jiems tiesiog sunku apsispręsti. Ir tas sunkumas kartais gali nuvesti į konfliktus su artimaisiais, todėl kartais geriau šio sprendimo atsisakyti visiškai.

Šaltinis: www.technologijos.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų