REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsigaliojus karantinui „Maxima“ ir „Rimi“ prekybos tinklai trumpina kai kurių parduotuvių darbo laiką. Kiti tikina, kad stebi situaciją, tačiau kol kas jų parduotuvės dirbs įprastai.

Įsigaliojus karantinui „Maxima“ ir „Rimi“ prekybos tinklai trumpina kai kurių parduotuvių darbo laiką. Kiti tikina, kad stebi situaciją, tačiau kol kas jų parduotuvės dirbs įprastai.

REKLAMA

Štai prekybos tinklo „Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis portalui tv3.lt teigė, kad kol kas planų trumpinti parduotuvių laiką nėra.

Tokios pačios pozicijos laikėsi ir prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė. Ji irgi informavo, kad kol kas šio tinklo parduotuvės dirbs įprastai.

„Lidl Lietuva“ atstovė Lina Skersytė taip pat tvirtino, kad keisti parduotuvių darbo laiką planų nėra.

Tuo metu prekybos tinklo „Rimi“ atstovė Renata Keršienė teigė, kad pirkėjai jau paskelbus lokalius karantinus elgėsi sąmoningai, rečiau lankėsi parduotuvėse piko metu, tačiau bus trumpinamas vienos parduotuvės laikas, kuri įsikūrusi prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

REKLAMA
REKLAMA

„Čia nuo lapkričio 9 dienos iki lapkričio 30 dienos mūsų tinklo parduotuvė kasdien dirbs nuo 8 iki 22 val.

Kitų prekybos centrų darbo laiko nekeičiame, bet nuolat stebime situaciją“, – komentavo prekybos tinklo atstovė.

REKLAMA

Prekybos tinklas „Maxima“ taip pat trumpina kai kurių parduotuvių darbo laiką.

„Parduotuvių darbo laikas yra trumpinamas atsižvelgiant į dėl COVID-19 pandemijos pasikeitusius pirkėjų poreikius. Taip pat norime sumažinti darbo krūvį savo darbuotojams, įvertindami galimas rizikas dėl vis sparčiau plintančios COVID-19 infekcijos. Stebime situaciją ir esant poreikiui, darbo laikas bus toliau koreguojamas tam tikrose Lietuvos savivaldybėse arba atskirose mūsų parduotuvėse“, – teigė „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji priminė, kad po vasaros sezono dalies parduotuvių darbo laikas jau yra pakoreguotas. Rudens laikotarpiui, pasak E. Dapkienės, planuojant parduotuvių darbo laiką atsižvelgta ir į dabartinę COVID-19 pandemijos situaciją, kai tiek darbuotojai, tiek pirkėjai turi laikytis griežtesnių taisyklių bei saugumo reikalavimų. Taip pat vertintas ir analizuotas pirkėjų srautų pasiskirstymą, kad visi galėtų patogiai planuoti savo apsipirkimus.

Iš beveik pustrečio šimto visoje Lietuvoje veikiančių „Maximos“ parduotuvių, nuo lapkričio 7 d. keičiamas arba jau yra pakeistas 27 parduotuvių darbo laikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų