REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia Baltijos šalyse prekybos internetu bendrovė „Pigu“ pradeda prekybą maisto produktais. Į prekybos centrą internete sutelkusi žinomas parduotuves ir prekės ženklus, „Pigu“ ir toliau plečia asortimentą.

Didžiausia Baltijos šalyse prekybos internetu bendrovė „Pigu“ pradeda prekybą maisto produktais. Į prekybos centrą internete sutelkusi žinomas parduotuves ir prekės ženklus, „Pigu“ ir toliau plečia asortimentą.

REKLAMA

Jau šiandien pirkėjai gali užsisakyti būtiniausių maisto produktų, kuriuos „Pigu.lt“ pristatys visoje Lietuvoje. Užsakymų pristatymui įprastai klientai gali rinktis nemokamą atsiėmimą užsakymų atsiėmimo punktuose didžiuosiuose miestuose, jau keletą savaičių veikia ir mobilieji punktai Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose. Taip pat klientai gali rinktis savitarnos terminalus ar pristatymą per kurjerį, taip yra aptarnaujamos tos šalies vietovės, į kurias kiti maisto prekių tiekėjai įprastai nevažiuoja.

„Visuomet siekėme, kad mūsų pirkėjas galėtų vienoje vietoje įsigyti viską, ko tik norisi. Šiuo sudėtingu laikotarpiu maisto produktai yra labai svarbi pirkinių krepšelio dalis, todėl paskelbę, jog tampame prekybos centru internete, įtraukėme ir juos. Iki šiol prekiavę kava ir arbata, dabar asortimentą praplėtėme kitomis kasdienėmis ilgesnio galiojimo prekėmis. Svarbu ir tai, kad prekes galime pristatyti visoje Lietuvoje, net tose vietovėse, kur nebuvo įprasta į namus gauti internetu užsakytų maisto produktų“, – sako Dainius Liulys, „Pigu“ generalinis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Prekyba maistu nuo ketvirtadienio vykdoma visose trijose Baltijos šalyse per „Pigu.lt“, „220.lv“ ir „Kaup24.ee“. 

„Pradedame su asortimentu, kokį galima rasti nedidelėje maisto prekių parduotuvėje. Tikimės, kad jau dabar tai padės mūsų pirkėjams daugiau įsigyti vienu kartu ir rečiau eiti iš namų. Tuo pačiu jau dabar dedame pagrindus plėtrai – kalbamės su savo partneriais ir kviečiame visus Baltijos šalyse veikiančius maisto tiekėjus, pardavėjus prisijungti ir prekiauti mūsų prekybos centre internete“, – sako „Pigu“ generalinis direktorius.

REKLAMA

Dėmesys saugumui ir efektyvumui

Plėsdama veiklos kryptis, didindama asortimentą, „Pigu“ komanda ėmėsi reikalingų priemonių, kad būtų užtikrintas nenutrūkstamas prekių judėjimas ir, svarbiausia, komandos, partnerių bei klientų saugumas. Priimtos dešimtys naujų darbuotojų sandėlyje, jame darbas organizuojamas trimis kontakto neturinčiomis pamainomis, laikomasi visų sveikatos apsaugos rekomendacijų.

Tiekimo grandinei sustiprinti ir greitesniam pristatymui organizuoti veiklą pradėjo trys mobilūs užsakymų atsiėmimo punktai, planuojama savitarnos terminalų plėtra. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų