REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Klaipėdos jūrų uostą dėl stipraus vėjo pirmadienį negali įplaukti didelis laivas, pranešė uosto atstovai. 

Į Klaipėdos jūrų uostą dėl stipraus vėjo pirmadienį negali įplaukti didelis laivas, pranešė uosto atstovai. 

REKLAMA

„Laivyba vyksta, bet kol kas negali įplaukti vienas laivas – didelis, 225 metrų ilgio sausakrūvis laivas, jam reikia palankesnių oro sąlygų (...) Bet kai tik vėjas nurims, jis bus įvestas. Nors nurimimo gali tekti palaukti, nes visą dieną bus panašus vėjas“, – komentavo uosto atstovė Dovilė Ringis. 

Portalų marinetraffic.com ir vesselfinder.com duomenimis, iš Vokietijos plaukiantis laivas „Stormharbour“ šiuo metu stovi netoli Lietuvos krantų. 

Pasak D. Ringis, dabar vėjo greitis uoste siekia 13-16 metrų per sekundę, o bangos – 4-5 metrų. Naktį vėjo gūsiai gali siekti ir 20 metrų per sekundę.

Norvegijoje dėl audros uždaryta kelių, Danijoje kilo potvynis

Norvegijoje dėl smarkaus vėjo ir lietaus pirmadienį buvo uždaryti keli keliai, o pietvakariniame Danijos Koldingo mieste ir jo apylinkėse kilo potvynis.

REKLAMA
REKLAMA

Pagalbos tarnybos prie Koldingo fiordo rytinėje Jutlandijos pusiasalio dalyje įsikūrusiame mieste iš namų rūsių pumpuoja vandenį ir smėlio maišais bando sulaikyti vandenį.

REKLAMA

Kaip pranešė BNS redakcija Estijoje, šioje šalyje apie 1 200 namų ūkių liko be elektros.

Savaitgalį prasidėjusi audra „Dennis“ Europoje sujaukė susisiekimą. Pranešama, kad ji gali padaryti daugiau žalos nei praėjusį savaitgalį siautusi audra „Ciara“.

Apie nukentėjusiuosius nuo audros „Dennis“ Skandinavijos ir Baltijos šalyse nepranešama. Kaip skelbta anksčiau, Jungtinėje Karalystėje audra pareikalavo trijų gyvybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų