REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skrydžių kompanija „Wizz Air“ penktadienį paskelbė, kad vykdys 4 naujus skrydžius.

Skrydžių kompanija „Wizz Air“ penktadienį paskelbė, kad vykdys 4 naujus skrydžius.

REKLAMA

Kompanija pradės skraidinti į Sankt Peterburgą iš keturių Europos miestų: Vilniaus, Sofijos, Bratislavos ir Bukarešto.

„Wizz Air“ neseniai skelbė, kad nuo balandžio iš Vilnius skraidins į Armėnijos sostinę Jerevaną, o štai skrydžiai į Islandijos sostinę Reikjaviką nutraukiami nuo kovo 16 d.

Tačiau dar praeitų metų rugsėjo pabaigoje „Wizz Air“ pranešė apie 2020 metų vasaros sezono bilietų pardavimų pradžią ir viena iš populiariausių krypčių įvardino būtent Reikjaviką. Kelionių mėgėjai buvo raginami įsigyti bilietus, kurių kainos prasideda vos nuo 29,99 eurų, į savitą ir išskirtinę Islandijos sostinę.

„Kryptimi Vilnius–Reikjavikas įmonė nebeskraidins nuo šių metų kovo 16 dienos. Visi keleiviai, įsigiję bilietus šiuo maršrutu, yra informuojami ir automatiškai jiems siūloma skrydžio alternatyva, visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos sugrąžinama į jų „Wizz Air“ sąskaitas“, – teigiama atsiųstame komentare.

Dar pasak skrydžių bendrovės, vasaros sezonu skrydžiai nevyks – kryptimi Vilnius – Eilatas. Skrydžiai į šį Izraelio kurortinį miestą vykdomi tik žiemos sezonu. Vasarą keleiviams siūloma rinktis kitas populiarias kryptis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų