Agroinovacijos ir maisto technologijos – kaip dirba mokslas ir verslas

Mokslo ir verslo tandemas sukūrė aukso vertės unikaliais trąšas ir surado formulę, gebančią  kibirą uogų paversti maža it LEGO kaladėle.   Į kokią dirvą nukeliaus sėklytė ir kokį pirmą kąsnį ragausime tai agroinovacijų ir maisto technologijų uždavinys. Lietuvių mokslininkų sukurtos, natūralios organinės trąšos, pagamintos iš galvijų komposto, garantuoja sveiko ir ekologiško maisto kelią į jūsų lėkštę. O ji gali būti ir labai maža, nes funkcinio maisto paklausa mokslininkus paskatino sukurti liofilizuotus užkandukus, vos pusės centimetro.  

Agroinovacijos (nuotr. 123rf.com)

Turi idėjų, kaip sukurti inovaciją, kreipkis į Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūrą. Finansuojama ES struktūrinių ir investicinių fondų lėšomis.     


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų