REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę su „McDonald‘s“ restoranų tinklą valdančios įmonės Lietuvoje atstovais susitikusi Alytaus miesto savivaldybės vadovybė norėtų mieste atidaryti šio tinklo restoraną.

Praėjusią savaitę su „McDonald‘s“ restoranų tinklą valdančios įmonės Lietuvoje atstovais susitikusi Alytaus miesto savivaldybės vadovybė norėtų mieste atidaryti šio tinklo restoraną.

REKLAMA

Kaip BNS teigė miesto mero Nerijaus Cesiulio atstovė Agnė Čeplinskienė, susitikimą inicijavo savivaldybė, tikimasi į miestą pritraukti naujų investicijų.

„Nereikia tikėtis, kad mus kažkas suras. Mes turim patys eiti, kviesti, rodyti – turim daug potencialo, reikia jį išnaudoti (...) Investicijų pritraukimas į miestą – vienas iš miesto valdžios prioritetų, todėl tokių susitikimų su potencialiais investuotojais bus daugiau“, – sakė miesto mero atstovė.

Anot jos, miesto vadovai „McDonald‘s“ atstovus supažindino su miestu, pasiūlė įvairių sklypų, kuriuose būtų galima įkurti restoraną, tačiau jokie sprendimai dar nėra priimti.

REKLAMA
REKLAMA

„Papasakojome apie miestą, pateikėme įvairius sklypų variantus. Atvažiavo, atrodo, nelabai ko tikėdamiesi. Paskui susidomėjo, pradėjo tyrinėti žemėlapius, kilnoti antakius, važiavo apžiūrėti Alytaus gyvai, ne iš popieriaus. Tai jau neblogai“, – teigė A. Čeplinskienė.

REKLAMA

Ji taip pat teigė, kad miesto savivaldybė „McDonald‘s“ mato ir kaip stotelę turistams bei miesto įvaizdžio kūrimo dalį.

„Mes matome „McDonald‘s“ ne tik kaip naują greitojo maisto rinkos dalyvį, bet ir kaip pasaulyje pripažinto prekės ženklo atėjimą į miestą, miesto įvaizdžio kūrimo dalį, stotelę turistams. Pro Alytų važiuoja nemažai turistinių autobusų, manome, kad čia galėtų stabtelėti užkąsti, o paskui ir miestą apžiūrėti, čia išleisti pinigus“, – sakė mero atstovė.

„Taip pat girdime jaunimą, kad tokių vietų tiesiog trūksta“, – teigė ji.

Tuo metu restoranų tinklo „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis teigė, kad planų atidaryti restoraną Alytuje nėra.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visada ieškome „McDonald‘s“ restoranams naujų lokacijų. Vis tik šiuo metu neturime tikslių planų atidaryti dar vieno tinklo restorano Alytuje ar Dzūkijoje“, – BNS perduotame komentare cituojamas V. Janevskis.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 14 „McDonald‘s“ restoranų – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje. Pirmasis restoranas Lietuvoje atidarytas 1996 metais sostinėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų