REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvoje prasidėjo oficiali prekyba naujaisiais „iPhone 11“. Pirmieji „Apple“ flagmanus, kartu su atlikėju Donatas Montvydas ir socialinių tinklų žvaigžde Karolina Meschino, įsigyti galėjo „iDeal“ ir „TopoCentro“ lankytojai, rašoma pranešime.

Vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvoje prasidėjo oficiali prekyba naujaisiais „iPhone 11“. Pirmieji „Apple“ flagmanus, kartu su atlikėju Donatas Montvydas ir socialinių tinklų žvaigžde Karolina Meschino, įsigyti galėjo „iDeal“ ir „TopoCentro“ lankytojai, rašoma pranešime.

REKLAMA

„Šianakt čia susirinkę gerbėjai, o taip pat ir išankstinių užsakymų gausa, rodo, kad susidomėjimas „Apple“ įrenginiais kasmet auga. Mūsų išankstinių užsakymų statistika rodo, kad pirkėjai dažniau rinkosi „iPhone 11 Pro“ modelius, o spalva favoritė – naujoji vidurnakčio žalia“, – sakė Mantas Majauskas, „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovas.

Anot atstovo, ryški ir dar viena tendencija – vis daugiau vartotojų renkasi didesnės talpos telefonus. Išankstinių užsakymų duomenimis, dažniausiai pirkėjai rinkosi 256 GB talpos atmintinę turinčius flagmanus.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikanto D. Montvydo pasirinkimas taip pat atitiko bendras tendencijas – jis išsirinko sidabrinės spalvos „iPhone 11 Pro Max“ flagmaną su 512 GB atmintine.

REKLAMA

„Pasirinkau sidabrinį išmanųjį, nes spalva – stiliaus dalis. Ankstesnis mano „iPhone“ buvo juodas ir, galima, sakyti, man tai šiek tiek pabodo. Iš tiesų man svarbiausios ne spalvos, o tai, ką galėsiu nuveikti su telefonu: nuo fotografavimo iki video kūrimo galimybių. Manau, nuo šiol mano istorijos socialiniuose tinkluose turės papildomo šarmo“, – sakė D. Montvydas.

Dainininkui galimybė anksčiau už kitus išpakuoti naujosios serijos flagmaną tenka jau ne pirmą kartą. Jis ir pats daug metų naudojasi „Apple“ kuriamais įrenginiais.

„Esu užkietėjęs šios kompanijos įrenginių naudotojas. Renkuosi ne tik gamintojo telefonus, bet ir nešiojamąjį, o muzikos kūrimui – stacionarų, kompiuterį. Iki pilnos komplektacijos tetrūksta „Apple“ laikrodžių visai šeimai“, – juokavo muzikos kūrėjas ir pridūrė, kad išmanūs laikrodžiai jau yra šeimos ateities pirkinių sąraše.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino taip pat pasirinko didžiausią išmanųjį – vidurnakčio žalios spalvos „iPhone 11 Pro Max“.

„Mano telefonas yra pagrindinis mano darbo įrankis. Jis man atstoja ir kompiuterį, ir planšetę – viską sugebu susitvarkyti naudodama telefoną. Todėl naująjį „iPhone“ rinkausi su didžiausia atmintimi, kad viskas tilptų.“, – sakė K. Meschino.

Žinoma mergina pridūrė, kad labiausiai ją intriguoja naujos išmaniojo kameros galimybės.

„iPhone11“: svarbiausios naujienos

Visi rugsėjo 10-ąją Kalifornijoje pristatyti „iPhone 11“ serijos flagmanai buvo papildyti ypač pažangiu „Apple A13 Bionic“ procesoriumi. Dėl jo šie išmanieji pasižymi itin greitu veikimu, spartesniu vaizdų apdorojimu ir ryškesne grafika, todėl juose galima žaisti didelės raiškos kompiuterinius žaidimus ar žiūrėti filmus. Šis procesorius užtikrina ir žymiai ilgesnį išmaniųjų baterijos veikimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis tik, daugiausiai dėmesio sulaukė kamerų atnaujinimai. „iPhone 11“ telefonuose be pagrindinio atsirado ir itin plataus matymo kampo objektyvas. Vartotojai galės išmėginti ir atnaujintas portreto, studijos, naktinės fotografavimo funkcijas. Be to, įrenginys galės filmuoti ne tik 4K raiška, bet ir „Slow motion“ (liet. sulėtintai) režimu.

Tuo tarpu abiejuose „Pro“ modeliuose buvo įdiegtos net 3 kameros. Pagrindinį objektyvą papildė itin plataus matymo kampo bei nuotraukų kokybės nesugadinantis teleobjektyvas. Pastarais gali priartinti vaizdą net 2 kartus, o atitolinti – 0,5 karto.

Visų flagmanų ekranai buvo papildyti šiek tiek platesne, „Face ID“ technologiją tobulinančia išpjova ekrano viršuje. Tačiau yra ir skirtumų – „iPhone 11“ gavo 6,1 colio įstrižainės „Liquid Retina HD“ ekraną, o flagmanų duetas „Pro“ – „Super Retina XDR“ ekranus. Mažesniojo „iPhone 11 Pro“ modelio ekrano įstrižainė siekia 5,8 colio, o „iPhone 11 Pro Max“ išmaniojo – net 6,5 colio.

Skiriasi ir „iPhone 11“ bei „iPhone 11 Pro“ modelių spalvų gama. Įsigyjantys „iPhone 11“ gali rinktis net iš 6 korpuso spalvų: juodos, baltos, žalios, purpurinės, geltonos ir specialaus RED leidimo raudonos spalvos. Tuo tarpu, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ modeliai yra 4 spalvų: sidabrinės, auksinės, žalios ir pilkos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų