REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Rugsėjo 1-oji (nuotr. Fotodiena.lt)

Nesvarbu, švenčia pirmą ar paskutinę rugsėjo 1-ąją, visi moksleiviai į savo klases sveikinti auklėtojų skuba su glėbiais gėlių. Kasmet ir moksleiviai, ir jų tėvai suka galvas, kur ir kokias gėles įsigyti.

53

Nesvarbu, švenčia pirmą ar paskutinę rugsėjo 1-ąją, visi moksleiviai į savo klases sveikinti auklėtojų skuba su glėbiais gėlių. Kasmet ir moksleiviai, ir jų tėvai suka galvas, kur ir kokias gėles įsigyti.

REKLAMA

Portalas tv3.lt pasidomėjo, su kokiomis gėlėmis ir už kiek šių mokslo metų pradžią pasitiks didžiausi šalies prekybininkai.

Platus gėlių pasirinkimas

Parduotuvėse „Lidl“ pirkėjų šį šventinį savaitgalį lauks specialūs pasiūlymai, skirti paminėti Mokslo ir žinių dieną.

„Bus galima įsigyti populiariausių šiai šventei skirtų gėlių – kardelių, rožių. Dešimties vienetų kardelių puokštė kainuos 3,99 eurus, septynis vienetus rožių ilgais kotais bus galima įsigyti už 4,99 eurus, o net 25 vienetai smulkesnių rožių kainuos vos 3,49 eurus. Pasiūloje turėsime ir skintų gėlių puokščių, kurių kaina – 4,99 eurai“, – atsakyme tv3.lt rašė „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Valdas Lopeta.

Minėtieji pasiūlymai „Lidl“ parduotuvėse galios nuo šeštadienio, rugpjūčio 31 dienos.

Akcija gėlėms

Tuo metu didžiausiose „Maxima“ parduotuvėse pirkėjai gali rinktis iš 30 skintų gėlių ir puokščių rūšių.

REKLAMA
REKLAMA

„Rugsėjo 1-osios šventę pasitinkame paruošę platų asortimentą savo klientams: vienetinių kardelių, gvazdikėlių, gerberų, įvairių rožių, lelijų puokščių, taip pat – įvairių rūšių margaspalvių puokščių. Mokslo metų pradžios šventę švenčiančių klientų laukia patrauklios akcijos gėlėms, kurios svyruoja nuo 20 iki 40 proc.“ – atsakyme tv3.lt rašė „Maxima LT“ atstovė spaudai Rima Aukštuolytė.

REKLAMA

Jos teigimu, puokščių kainos „Maxima“ parduotuvėse rugsėjo pradžioje bus nuo 1,89 eurų už gvazdikėlius iki 7,99 eurų už rožių puokštę.

„Viena populiariausių šios šventės gėlių – kardelis – kainuos 0,49 eurus“, – rašė R. Aukštuolytė.

Neįprastos gėlės

Prekybos tinklas „Rimi“ teigia pastebintis, kad prasidedant naujiems mokslo metams vis daugiau pirkėjų į parduotuves užsuka įsigyti ne tik reikalingų mokyklinių prekių, bet ir gėlių.

„Todėl pirkėjų patogumui „Rimi“ parduotuvėse siūlome įvairų gėlių asortimentą. Šalia populiarumo neprarandančių kardelių, šiemet pirkėjai gali įsigyti ir gerberų, gvazdikų, rožių, eustomų, irisų ar saulėgrąžų žiedų, taip pat iš įvairių gėlių sukurtų šventinių puokščių ir jomis pradžiuginti mokytojus.

REKLAMA
REKLAMA

Gėlių kainos yra įvairios ir siekia keletą eurų už puokštę, taikomos ir nuolaidos, tad kiekvienas gali išsirinkti mėgstamas gėles mokslo metų pradžios šventei pagal savo norus ir galimybes“, – atsakyme tv3.lt rašė „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Buivydienė.

Nuolaidą taiko dar iki šventės

Prekybos tinklas IKI gyvomis gėlėmis prekiauja nuolat, tačiau prieš mokslo metų pradžią savo pirkėjams siūlo dar platesnį skintų gėlių asortimentą.

„Pirmosios mokslų metų dienos išvakarėse parduodami skirtingų rūšių gėlių kiekiai yra bene didžiausi, gana aktyviai gėlės perkamos ir šventės dieną. Savo asortimente turime populiariausių skintų gėlių: kardelių, gvazdikų, gerberų, jurginų ir rožių. Pirkėjų patogumui tam tikros rūšies gėles galima įsigyti vienetais arba supakuotas po 3, 5 arba 7 vienetus. Kainos taip pat priklauso nuo gėlių rūšies ir kiekio“, – atsakyme tv3.lt rašė prekybos tinklo IKI rinkodaros vadovas Andrej Pometko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, gėlės su 50 proc. nuolaida prekybos tinkle parduodamos nuo rugpjūčio 28 iki rugsėjo 2 dienos.

„Savo pirkėjams siekiame užtikrinti geriausią apsipirkimo patirtį, todėl esame suinteresuoti, kad tokios prekės kaip gėlės, ypač gražių ir svarbių švenčių progomis, būtų prieinamos visiems. Tikimės, jog, pasinaudodami taikoma nuolaida, pirkėjai gėles įsigys ne tik mokytojams pradžiuginti, bet ir namams papuošti“, – rašė A. Pometko.

Populiariausia gėlė – kardelis

„Norfa“ tinklo atstovas spaudai Darius Ryliškis kaip pagrindinę gėlę „Norfos“ parduotuvėse išskiria kardelius.

„Šiemet pagrindinė gėlė – kardeliai. Jų kaina mūsų parduotuvėse sieks 0,49 eurus. Be abejo, prekiaujame ir kitomis gėlėmis, tačiau populiariausia – kardeliai“, – tv3.lt sakė D. Ryliškis.

Jis atkreipė dėmesį, kad „Norfos“ parduotuvių patalpose privatūs gėlininkai nuomoja patalpas ir prekiauja gėlėmis, tačiau jų kainos ir gėlių prisirinkimas priklauso nuo pačių gėlininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų