REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Lidl parduotuvė G9 (bendrovės nuotr.)

Jau po savaitės Gedimino pr. 9 esančiame prekybos centre G9 įsikurs nauja prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvė. Anksčiau čia ilgą laiką veikė „Rimi“ parduotuvė.

4

Jau po savaitės Gedimino pr. 9 esančiame prekybos centre G9 įsikurs nauja prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvė. Anksčiau čia ilgą laiką veikė „Rimi“ parduotuvė.

REKLAMA

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, nauja prekybos vieta, kurios plotas 1,3 tūkst. kv. m bus pirmoji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje, integruota į senamiesčio architektūros statinį.

„Suprasdami miesto centro pirkėjų poreikius, orientavomės į dažnai skubančius žmones, norinčius apsipirkti greitai. Todėl šioje parduotuvėje bus įrengta net 10 kasų, dalis jų bus greito aptarnavimo.

Dėl tų pačių priežasčių, šioje parduotuvėje be „Lidl“ įprastų vežimėlių pirkiniams susidėti bus ir krepšelių. Parduotuvė bus patogi ir tiems pirkėjams, kurie atvyks į centrą apsipirkti automobiliu, kadangi nusivežti prekes su vežimėliu bus itin patogu. Šie sprendimai leis miesto centre ne tik apsipirkti greitai ir patogiai, bet ir įsigyti gausių pirkinių“, – pranešime cituojamas „Lidl Lietuva“ centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas.

Naujoji parduotuvė dirbs kasdien lauks nuo 8 iki 22 val.

G9 taip pat bus įrengta vadinamoji ekostotelė su taromatais.

Šioje, kaip ir visose šio tinklo parduotuvėse, įrengtas išorinis automatinis širdies defibriliatorius. Jis skirtas gaivinti žmogų bei padeda atkurti širdies ritmą dar iki atvykstant medikams. Svarbu tai, kad pasinaudoti defibriliatoriumi ir suteikti pirmąją pagalbą gali kiekvienas, net ir neturintis medicininio išsilavinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Naujai atidaroma „Lidl“ parduotuvė – jau 45-oji Lietuvoje. Šiuo metu „Lidl“ parduotuvės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

REKLAMA

„Sodros“ duomenimis, šiuo metu bendrovė turi 2034 darbuotojus. Vidutinis jų darbo užmokestis yra 1891 euras neatskaičius mokesčių. Bendrovės atlyginimų mediana yra 1463 eurai neatskaičius mokesčių arba maždaug 918 eurų į rankas. Tai reiškia, kad lygiai pusė įmonės darbuotojų uždirba tokią arba mažesnę sumą, o kita – didesnę sumą pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų