REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
liūtis skandina Vilnių Fotodiena/Arnas Strumila

Vasariška ketvirtadienio liūtis priminė įsisenėjusias Vilniaus problemas: gatvės vėl tvindomos nenutekančio lietaus vandens, kai kuriose sostinės vietose jos yra sunkiai pravažiuojamos.

14

Vasariška ketvirtadienio liūtis priminė įsisenėjusias Vilniaus problemas: gatvės vėl tvindomos nenutekančio lietaus vandens, kai kuriose sostinės vietose jos yra sunkiai pravažiuojamos.

REKLAMA

Ketvirtadienį perpiet, kaip ir prognozuota, sostinėje kiek sustiprėjo vasariškos liūtys. Visgi, ne visas lietaus vanduo spėja nutekėti į nuotekų vamzdžius, todėl vairuotojai turi ieškoti geriausių maršrutų.

 

Gatvės tvindomos keliose sostinės vietose: Žalgirio g., padidėjęs vandens kiekis yra Narbuto ir Saltoniškių g.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį siautusi audra padarė nemažai nuostolių: apgadinti namų stogai ir automobiliai, daliai gyventojų nutrūko elektros tiekimas.

Pavyzdžiui, tv3.lt žmonių atsiųstame vaizdo įraše matyti apgadinti ūkiniai pastatai – kai kur nuo stogų buvo nuplėšti šiferio lakštai, matyti apgadinta naujai įrenginėjama tvora, ant šiltnamio ir automobilio užgriuvęs medis. Dar vienas senas medis pavojingai užvirto ant elektros skydinės.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad audringą naktį ugniagesiai 11 kartų buvo kviečiami šalinti medžių. 

Jei pastebėjote eismo sutrikimus bet kuriame Lietuvos mieste dėl oro sąlygų, praneškite mums.

TURI NUOTRAUKŲ AR VIDEO MEDŽIAGOS ŠIA TEMA?
Atsiųsk mums!
SIŲSTI

Dėkojame! Medžiaga sėkmingai išsiųsta redaktoriui.

REKLAMA

Peržiūrėjus, ji bus patalpinta į straipsnį.

SIŲSTI
arba
PRIDĖTI
Klaida: nuotrauka, kurią bandote įkelti, užima per daug vietos ... (kažkas panašaus)
Įkelkite savo turimas nuotraukas ar video medžiagą ir nurodykite savo kontaktinius duomenis, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti.
PUBLIKUOTI
PUBLIKUOTI

REKLAMA
REKLAMA

Orai bus permainingi

Ketvirtadienį Lietuvoje daug kur trumpi lietūs. Kai kur su perkūnija. Daugelyje rajonų šiaurės vakarų vėjo gūsiai sieks 15–20 m/s, pajūryje iki 22 m/s. Aukščiausia temperatūra 19–24 laipsniai šilumos. Vėjas toliau į Lietuvą plukdys daug vėsesnius orus, nei esam įpratę.

Temperatūra kils nepaprastai nenoriai, bus nemaloniai vėjuota. Vakare dangus jau bus šviesesnis, krituliai pasitrauks.

Penktadienio naktį kai kur trumpai palis. Šiaurės vakarų vėjo gūsiai naktį vietomis, dieną daug kur sieks 15–18 m/s. Temperatūra naktį 11–16, dieną 19–24 laipsniai šilumos.

„Orai drastiškai pasikeis. Naktį vietomis, dieną daug kur numatomas vasariškas lietus, kai kur smarkus su perkūnija, vėjo gūsiais. Nenustebintų ir kruša. Nakties pradžia dar labai tvanki, vėliau vėjas pasisuks iš vakarų ir pasidarys gūsingas. Toks liks ir dieną. Vidurnaktį dar bus apie 21–24 šilumos, ryte vyraus 18–21 laipsnis, dieną bus nuo 18 šiaurėje iki 24 pietuose", – tikino sinoptikas Naglis Šulija.

Vairuotojams patariama keliuose pasirinkti saugų greitį ir saugotis dėl oro sąlygų besiformuojančių reiškinių keliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų