REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik du mėnesius užtrukusios paslaptingai dingusios studentės paieškos Rytų Anglijoje baigėsi. Deja, labai liūdnai.

Beveik du mėnesius užtrukusios paslaptingai dingusios studentės paieškos Rytų Anglijoje baigėsi. Deja, labai liūdnai.

REKLAMA

Per visą šalį nuvilnijusi istorija prasidėjo vasario 1-osios naktį Hullo mieste. Tąkart iš naktinio klubo apie 23 val. išėjusi 21 metų filosofijos studentė Libby Squire sėdo į taksi automobilį ir išvažiavo namo.

Po pusvalandžio mergina išlipo prie savo namų, praėjus dar 10 minučių ji pastebėta šiek tiek nutolusi nuo jų: vaizdo stebėjimo kamerų įrašuose matyti, kaip ji sėdi ant suoliuko.

Ir tai buvo paskutinis kartas, kai ją kažkas matė. Istorija apie paslaptingai išnykusią merginą nuvilnijo per visą Jungtinę Karalystę, policija tyrė įvairiausias jos dingimo versijas.

Jos ieškojo ne tik šimtai policijos pareigūnų, bet ir bendruomenės nariai, tačiau pastangos ilgai buvo bevaisės.

Kovo 21-osios vakare paieškos baigėsi – Libby Squire kūnas rastas Humber upės žiotyse ties Grimsby miestu, esančiu už 20 mylių nuo tos vietos, kur studentė pastebėta paskutinį kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors šis faktas pateikė nemažai atsakymų, jis sukėlė ir daug klausimų – aiškinamasi, kaip ji čia pateko, kokia merginos mirties priežastis. Anksčiau surinkti duomenys leido suimti studentės pagrobimu įtariamą 24 metų Pawelą Relowiczą.

Šis Hullo gyventojas, kaip rodo surinkti duomenys, dar iki merginos dingimo buvo susijęs su nusikalstamomis veikomis – vagyste, vogtų daiktų laikymu, viešosios tvarkos trikdymu. Spėjama, kad jis yra vojaristas – žmogus, kuris lytinį susijaudinimą patiria stebėdamas kitus žmones, jų kūnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų