REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Maistą su kūdikių pristatinėjančios jaunos mamos istorija nepaliko abejingų (nuotr. VK.com)

18-metė Lada Koroliova netikėtai sau pačiai tapo įžymybe visoje Rusijoje. Socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje išplito jos nuotrauka, kurioje mergina, vilkėdama „Jandeks.Jeda“ („Yandex“ maisto pristatymo paslaugos) aprangą stūmė vežimėlį su vaiku.

6

18-metė Lada Koroliova netikėtai sau pačiai tapo įžymybe visoje Rusijoje. Socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje išplito jos nuotrauka, kurioje mergina, vilkėdama „Jandeks.Jeda“ („Yandex“ maisto pristatymo paslaugos) aprangą stūmė vežimėlį su vaiku.

REKLAMA

Pasirodo, ten miegojo jos dukrytė, kuriai tėra 9 mėnesiai. Taip pat tai tebuvo vos pirmoji merginos darbo diena. Jos vyras neseniai išėjo į kariuomenę, o vaiko pašalpos neužtenka normaliam gyvenimui.

„Aš paprasčiausiai nusprendžiau eiti užsidirbti, nes vyras šiuo metu tarnauja. Jokia šlovė man nereikalinga. Kažkas atsitiktinai mane nufotografavo su vežimėliu. Aš to nė nepastebėjau – vėliau pažįstami atsiuntė nuorodas su straipsniais socialiniuose tinkluose. Visą dieną skambina žurnalistai, užduoda klausimus. Nepažįstami žmonės pradėjo siūlyti paramą“, – pasakojo L. Koroliova Rostovo portalui 161.ru.

Romeo ir Džiuljetos istorija

Su savo būsimu sutuoktiniu ir vaiko tėvu ji susipažino, kuomet jaunuoliams tebuvo po 16 metų. Jaunuolio tėvai mirę, jį augino močiutė. Įsimylėjėliai vienas kitą surado žaisdami internetinį žaidimą „Dota 2“. Iš pradžių bendravo soc. Tinkluose, o vėliau Lada išvyko „švęsti Naujųjų“ pas dabar jau būsimą sutuoktinį.

REKLAMA
REKLAMA

Rusų Romeo ir Džiuljeta susidūrė su klasikinėmis problemomis – artimieji buvo prieš tokią aistringą dviejų nepilnamečių meilę. Lada ir Seliverstas išvyko į Maskvą. Mergina prisipažįsta, kad gyvenimas nebuvo rožėmis klotas – niekas nenorėjo net kalbėti apie buto nuomą dviem nepilnamečiams. Kartais jie nakvojo stotyse. Tik tuomet, kai Lada sužinojo, kad laukiasi, jiems buvo leista tuoktis.

REKLAMA

„Mano vyras, būdamas našlaičiu, gavo butą. Normaliai gyvenome. Jis dirbo programuotoju ir uždarbiavo statybose. Aš dirbau prekybos centre. O vėliau atėjo šaukimas, ir jį paėmė į kariuomenę. Dabar aš gaunu už vaiką pašalpą 10 tūkst. rublių (apie 134 eurus), tačiau šių pinigų neužtenka. Prašyti pagalbos nenoriu – manau, kad žmogus turi pats savimi pasirūpinti. Darbas „Jandeks.Jeda“ pasirodė patrauklus, nes darbo laikas buvo patogus“, – aiškino L. Koroliova.

Sulaukė žmonių palaikymo ir skambučio iš „Yandex“

Jos teigimu, pirmoji darbo diena buvo „iš esmės nesudėtinga“. Gavo užsakymą ir nuvežė jį į ofisą. Kol užsakymų nebuvo, pamaitino vaiką. Nepatogumų kėlė tik vežimėlis: jis ne visada telpa į liftą, ir vaiką tekdavo imti ant rankų. Klientai labai nustebdavo išvydę jauną mamą su darbuotojo uniforma. Daugelis klausdavo, kodėl mergina tuo užsiima, ir ji turėdavo aiškinti savo gyvenimo istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina socialiniuose tinkluose sulaukė milžiniško palaikymo. „Viena moteris du kombinezonus atnešė. Dar žmonės sauskelnių ir vaikiško maistelio atnešė. Aš, be jokios abejonės, labai dėkinga, tačiau man tai buvo visiškai netikėta. Prisipažinsiu, aš esu šokiruota, man teko imti laisvą dieną. Labiausiai mane neramina vyro padėtis. Jis dalinyje jau tris savaites – laukia paskirstymo. Jeigu liks mieste, būtų paprasčiau,“ – pasakojo mergina.

Pasak merginos, sulaukus šlovės jai paskambino ir „Yandex“ atstovai, kurie pasiūlė jai atvykti pokalbiui. Žada „kitą bendradarbiavimo variantą“, kuris leistų jai paprasčiau rūpintis mergaite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų