REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas valdininkas iš Rusijos neseniai sužinojo, kad trys iš jo keturių vaikų, kuriuos jis daugelį metų augino ir mylėjo, yra ne jo. Žmona, su kuria vyras gyveno kartu 10 metų, susilaukė mažylių nuo meilužio, tvirtindama, kad vaikai yra sutuoktinio.

Vienas valdininkas iš Rusijos neseniai sužinojo, kad trys iš jo keturių vaikų, kuriuos jis daugelį metų augino ir mylėjo, yra ne jo. Žmona, su kuria vyras gyveno kartu 10 metų, susilaukė mažylių nuo meilužio, tvirtindama, kad vaikai yra sutuoktinio.

REKLAMA

49-erių Rostislavas Rusinovas susipažino su mylimąja, kuomet išsiskyrė su pirmąja žmona.

„Aš tuomet taksi vairavau, – pasakoja Permės gyventojas. – Kalbėjau sykį su savo kolegomis, paprašiau supažindinti su kokia nors liekna mergina. Na, patinka man labai liaunutės! Vienas davė savo nuolatinės klientės telefoną, ji taip pat neseniai išsiskyrė, turėjo dvejų sūnų. Aš pakviečiau ją į pasimatymą, atsisveikindamas pabučiavau ir pasakiau: „Aš noriu šeimos ir vaikų, jeigu sutinki – skambink!“

Meilė beveik dvigubai jaunesnei

Jau po savaitės mergina perskambino ir pareiškė, kad „norėtų pabandyti“. Tuo metu jai buvo kiek daugiau nei 20 metų, amžiaus skirtumas su Rostislavu buvo 18 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras savo naująją meilę atsivedė į savo seną namą, atitekusį jam iš močiutės, ir kaimynystėje pradėjo savo kotedžo statybas. Dviejų aukštų namas buvo parengtas kaip tik pirmagimio atėjimui į šį pasaulį. Šeima persikraustė į naują namą. Po trijų metų šeima susilaukė antrojo vaiko – dukters.

REKLAMA

Visiems savo vaikams vardus vyras rinko pats. Trečiąjį Rostislavas netgi pavadino savo paties garbei – Rostislavu jaunesniuoju.

Tuo metu vyras įsidarbino Permės administracijoje, kelių priežiūros skyriuje. Kaip pats teigė, „atlyginimas nebuvo didelis, bet mums užteko“. Šeimai sutalpinti nusipirko didesnę mašiną, vežiojo vaikus į kaimą, užsiėmė sportu, nors laiko šeimai daug ir neturėjo.

Lemtingas skambutis

Vieną dieną suskambo telefonas, kardinaliai pakeitęs ramų vyro gyvenimą. Rostislavas kitame ragelio gale išgirdo balsą, kuris pranešė, kad jo žmona miega su kitu vyru ir ryšys nutrūko. Vakare, kuomet vaikai sugulė miegoti, vyras iškėlė sceną. Žmona jį ramino, tikindama, kad tai tėra gandai. Ji tvirtino, kad pikti liežuviai skleidžia paskalas siekdami sugriauti jų šeimą. Rostislavas atlyžo ir patikėjo savo antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau skambutis, kaip pripažįsta pats keturių vaikų tėvas, niekaip neišėjo iš jo galvos. Jis pradėjo kreipti dėmesį į keistas detales, kurios anksčiau jam neužkliūdavo.

„Ji galėjo burbtelėti kažką nerišlaus ir staiga išlėkti iš namų, o kieme jos laukdavo automobilis. Galėjo išvažiuoti kelioms dienoms. Sakydavo, kad lankyti sesės. Vėliau aš pradėjau vis dažniau įsižiūrėti į vaikus. Kodėl jie visiškai į mane nepanašūs?“ – laikraščiui „MK“ dalijosi širdgėla vyras.

Jau po kelių mėnesių moteris pranešė, kad greitai dienos šviesą išvys dar vienas vaikas – jau penktasis.

Išskyrė vaikus – „susipažinkit su nauju tėčiu“

Pažvelgęs į naujagimį Rostislavas įtūžo, pamatęs, kad šis į jį visiškai nepanašus.

„Kuomet aš pasiėmiau Lidą iš gimdymo namų ir pažvelgiau į Marką, vėl paklausiau: „ar čia tikrai mano vaikas?“, – pasakojo leidiniui daugiavaikis tėvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak vyro, žmonai teigiamai linktelėjus, jam trūko kantrybė.

„Surinkau visą savo batalioną ir nuvažiavau į laboratoriją, darytis DNR tyrimo. Išleidau ten beveik du atlyginimus, o kai gavau rezultatus, mano pasaulis subyrėjo“, – guodėsi vyras.

Trys iš keturių vaikų buvo ne nuo jo. Tik dvejų sūnaus, kurį vyras pavadino savo garbei, genai sutapo 99,9 proc.

Vyras žmonai rėžė, kad jis nėra indų kino gerbėjas. Šiai pareiškus, kad „tai buvo jos klaida“, jis paaiškino, kad tai ne jųdviejų jausmų problema, o „svarbiausi šiame teatre – vaikai“. Rostislavas jiems pasakė: „Vaikai, pasirodo, kad aš esu tėvas tik jūsų broliukui. O jūs turite kitą tėtį, ir su juo netrukus susipažinsite“.

REKLAMA

Moteris susirinko „likusius“ vaikus ir išvažiavo gyventi pas biologinį jų tėvą į Ufą. Dvimetis Rostislavas liko gyventi su savo tėvu Permėje. 

Neištikimi vyras ir žmona apsigyveno kartu

Netrukus paaiškėjo, kad biologinis vaikų tėvas taip pat turėjo savo šeimą. Jis oficialiai susituokęs su žmona gyveno 11 metų, susilaukė dar trijų vaikų.

„Mes kartu išbuvome 14 metų, 11 – oficialiai susituokę, – pasakoja savo teisybę buvusi jo žmona. – Aš besąlygiškai vyru pasitikėjau, kol neaptikau jo telefone susirašinėjimo su ta moterimi. Ten viskas buvo juodu ant balto: „Myliu, ilgiuosi, susitinkame!“

Prispaudusi savo vyrą prie sienos moteris išgavo prisipažinimą, kad jau 7-erius metus jis apgaudinėja ją su kita. Vežiojo į Sočį, į pramogų parką Jekaterinburge. Ji gimdė vaikus ir sakė, kad jie yra jo“.

REKLAMA

Dabar neištikimi sutuoktiniai gyvena kartu Ufoje. Yra žinoma, kad viso mažiausiai septynių vaikų tėvas (vienas iš pirmos santuokos, trys iš antros ir dar trys, kuriuos augino Rostislavas) Romanas dirba didelėje naftos perdirbimo bendrovėje.

Įdomus sutapimas, tačiau Rostislavo vardas yra dviejų žodžių „rosti“ („auk“) ir „slava“ („šlovė“) junginys. Šlovės ir vaikų auginimo šioje istorijoje tikrai netrūksta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų