REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris norėjo tapti idealia – dabar ji sveria 17 kilogramų (nuotr. VK.com)

Kirstinai Koriaginai iš Rusijos yra 26 metai ir ji sveria vos 17 kilogramų. Visus šokiravusi savo išvaizda moteris daugeliui kelia klausimą, ar tai apskritai yra gyvas žmogus, ar kompiuterinės animacijos produktas.

6

Kirstinai Koriaginai iš Rusijos yra 26 metai ir ji sveria vos 17 kilogramų. Visus šokiravusi savo išvaizda moteris daugeliui kelia klausimą, ar tai apskritai yra gyvas žmogus, ar kompiuterinės animacijos produktas.

REKLAMA

Pasirodo, kad Barnaulo gyventoja turi net du „raudonus“ diplomus, su pagyrimu baigė teisės universitetą, tačiau dirbti moteris negali – dėl savo mitybos įpročių moteris taip išseko, kad vos pakyla iš lovos ir laiką leidžia namuose.

Svoris Kristinai kristi pradėjo dar 9 metų – dieną ji lengvai galėjo praleisti suvalgydama obuolį ar banano gabalą. Pati mergina tvirtina, kad niekad sąmoningai nenorėjo numesti svorio – gal nebent turėjo baimę jo priaugti.

„Vaikystėje mane dar galėjo priversti pavalgyti. Viskas prasidėjo 11-oje klasėje prieš egzaminus. Man reikėjo aukso medalio, aš pamiršdavau pavalgyti, galėjau kelias dienas gyventi vien vandenį gerdama. Tačiau ir tuomet aš dar sverdavau 29-30 kilogramų,“ – pasakoja Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

Įstojus į universitetą situacija tik pablogėjo

Įstojus į universitetą situacija nė kiek nepagerėjo. Studentė norėjo tapti geriausia, nuolat sėdėjo prie knygų, nuo nervų valgis tiesiog stigdavo gerklėje.

REKLAMA

„Aš prisimindavau, kad valgyti reikia tik vakarais. Nuo maisto man darydavosi bloga, buvo jausmas, kad tuščiu skrandžiu – daug geriau. Galėjau net isteriją sukelti, jeigu kas pabandydavo versti mane valgyti,“ – aiškino Kristina.

Pabaigus mokslus jos laukė praktika. Kristina įsidarbino nepilnamečių reikalų komisijoje. „Man labai patiko ten dirbti, tačiau svoris ir toliau mažėjo. Galų gale, teko išeiti ir gultis į ligoninę. Pasidarė kažkiek lengviau ir aš įstojau į magistrantūrą. Baigiau viską geriausiais pažymiais – abu raudoni diplomai pas mane dabar dulka ant lentynėlė,“ – su širdgėla prisimena mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Baigusi moksli ji dar metus sugebėjo dirbti teisininke. Tačiau čia jos karjera ir baigėsi. Dabar ji negali net nueiti į dušą be mamos pagalbos – nėra jėgų.

„Gelbėkite merginą!“

Apie šią merginą sužinojo žymi Rusijoje influencerė Marija Kochno. „Kristiną reikia skubiai gydyti. Ji turi aukštąjį išsilavinimą, raudoną diplomą, buvo darbas, o dabar nėra nieko. Jos mama jau nevilty. Sąskaitos eina už valandas. Aš žinau, kodėl Kristina neskuba sveikti, pati per tai praėjau… Ji nieko manęs neprašė, tačiau prašau visų palaikyti Kristiną, pasakykite jai gražių žodžių, kad ji galėtų pasirinkti teisingą kelią savo gyvenime,“ – parašė ji. Per kelias dienas merginai buvo surinkti pinigai, kad ji galėtų nuskristi iki Nižnij Novgorodo ir galėtų ten pragyventi bei gydytis. Regiono vyr. psichiatras apsiėmė nemokamai ją gydyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gydytojo Jano Golando teigimu, šiuo atveju dar galima padėti. Svarbiausia, kad ji pati nori gydytis.

Jis taip pat pažymėjo, dažniausiai anoreksija serga itin mėgstantys maksimalius tikslus sau kelti žmonės, perfekcionistai. Kažkuo metu jie tiesiog praranda ryšį su realybe.

Merginos gydymas turėtų prasidėti jau artimiausiomis dienomis. Tiesa, ji jau dalyvavo televizijos laidoje „Tegul kalba“ 2016-aisiais. Tuomet specialistai žadėjo jai padėti, tačiau nesugebėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų