REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Me Too“ judėjime – tikras skandalas. Viena garsiausiai apie priekabiavimus kino pasaulyje kalbėjusi aktorė pati galimai išprievartavo nepilnametį. Skelbiama, kad 42-ejų aktorė sumokėjo per 300 tūkst. dolerių dabar 22-ejų aktoriui ir muzikantui, kad šis neiškeltų jai bylos.

42-ejų aktorė Asia Argento šių metų Kanų festivalio metu gegužę padarė išties stiprų pareiškimą apie Holivudo magnatą Harvį Veinsteiną.

Pirmą kartą apie išprievartavimą ji prabilo pernai spalį ir tapo viena ryškiausių judėjimo „Me Too“ aktyvisčių. Bet pasirodo, kad maždaug tuo pat metu, anot „The New York Times“, aktorė bandė nuslėpti ir savo pačios nuodėmę.

Skelbiama, kad ji sumokėjo 330 tūkst. eurų šiam dabar 22-ejų aktoriui Jimmy’iui Bennettui už tai, kad jis neiškeltų jai bylos. Jaunasis aktorius tvirtina, kad Asia Argento jį išprievartavo viename Kalifornijos viešbutyje, kai jam buvo 17 m., nes Kalifornijoje jis legaliai galėjo duoti sutikimą lytiniams santykiams tik sulaukęs 18 m.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraštis „The New York Times“ skelbia gavęs dokumentus apie susitarimą, kurių autentiškumą patvirtino bent keli su byla susipažinę asmenys.

Beje, Asia Argento su Jimmy’iu Bennettu pažįstami jau labai seniai. 2004 m., kai aktorius buvo dar visai jaunas, jie kartu vaidino filme. Dramoje pasakojama paauglės motinos ir jos vaiko istorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų