REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Savannah Phillips išgyveno nemalonią situaciją lėktuve (nuotr. facebook.com)
32

 

Niekuo neišskirtinė kelionė atrodė, kad bus ir Savannahai Phillips, kuri ankstų pirmadienį skrido iš Oklohomos į Čikagą. Tačiau ji patyrė labai nemalonų šalia atsisėdusio vyro poelgį – skaudžias patyčias.

 

Moteris tik po kurio laiko paskelbė savo istoriją „Facebook“ paskyroje. Ji rašė, kad šalia atsisėdęs 60-metis vyras neatrodė niekuo išskirtinis, tik buvo su ryškiais geltonais akiniais nuo saulės.

Be abejo, keleivių pasirinkti neįmanoma, tačiau visi tikisi bent jau pagarbos. S. Phillips rašė, kad vyras staiga paėmė savo telefoną su dideliu ekranu, įjungė maksimalų apšvietimą ir kažkam rašė trumpąją žinutę apie šalia atsisėdusią moterį, pavadindamas ją „dvokiančia storule“.

Savo „Facebook“ paskyroje ji rašė, kad vyras tyčia sukiojo telefoną su užrašu, kad matytų ne tik ji, bet ir kiti keleiviai bei skrydžio palydovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Matydama vyro užrašą telefone, negalėjau sulaikyti ašarų. O jis abejingai sėdėjo ir sukiojo telefoną - tokio įžūlumo dar nebuvau mačiusi“, – rašė dviejų vaikų mama.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad šias kančias netikėtai nutraukė kitas keleivis. „Žmogus, sėdėjęs už mūsų, netikėtai atsisuko į šį vyrą, padėjo ranką ant peties ir pasakė, kad nori su juo pakalbėti.

Šalia manęs sėdėjęs įžūlusis vyras, išsiėmė ausines ir išgirdo, kaip už mūsų sėdėjęs vyras pasiūlė apsikeisti sėdėjimo vietomis“, – rašė. Kiek vėliau paaiškėjo, už jos sėdėjo restorano savininkas Chase Irwinas, kuris negalėjo likti abejingas tokiam vyro elgesiui su moterimi.

Jis pasikeitė vietomis su nepatenkintu vyru ir pamatęs verkiančią S. Phillips, ją apkabino ir nuramino, sakydamas, kad ji tikrai nėra dvokianti storulė.

REKLAMA
REKLAMA

Su vietine žiniasklaida bendravusį Ch. Irwiną komentatoriai iškart pavadino herojumi, negailėjo pagyrų dėl tokio kilnaus poelgio.

Pati S. Phillips tikino pirmą kartą susidūrusi su tokia situacija. „Aš nesu liekna, tačiau tikrai ne pati storiausia keleivė ir man net nereikia pirkti dviejų vietų. Iki šiol neturėjau problemų lėktuvuose, tačiau šis skrydis pakeitė mano gyvenimą, sunku vis dar pamiršti tai“, – rašė moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų