REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė dar viena tragiška istorija apie tai, kaip mašinoje paliktas mažylis buvo rastas negyvas.

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė dar viena tragiška istorija apie tai, kaip mašinoje paliktas mažylis buvo rastas negyvas.

REKLAMA

Kaip rašoma „The People“, jauna vos 23 metų moteris iš Kalifornijos paliko savo 18 mėnesių mažylį įkaitusioje mašinoje. 10 valandų tokioje mašinoje praleidęs vaikutis buvo rastas negyvas. Jo motinai pareikšti kaltinimai.

Kiek vėliau paaiškėjo baisaus nutikimo detalės. Anot pareigūnų, kai jos mažylis mirtinai duso automobilyje, kuriame buvo maždaug 90 laipsnių karščio, ji laiką leido tiesiog su draugų kompanija.

„Vaikas buvo paliktas ant užpakalinės automobilio sėdynės“, - tikina pareigūnai. Anot jų, automobilio langai buvo uždaryti iki pat viršaus.

Vaiką mirti palikusi motina buvo sulaikyta iškart.

Mažylis, kurio vardas Kash, mirė virželio 14 dieną.

Dar viena labai panaši tragedija nutiko vienoje Tailando provincijų. Apie baisią nelaimę taip pat pranešė „The Poeple“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors tai jau toli gražu ne pirma tokia tragedija, kai vaikai žūva karštuose automobiliuose, panašu, kad net ir tokios sukrečiančios nelaimės neapsaugo nuo to, kad tėvai vis dar neapdairiai žvelgia į savo vaikų gyvybę.

REKLAMA

Mergaitė Nong Yaem buvo rasta negyva automobilyje. Visa tai įvyko vienoje iš Tailando provincijų.

Po nelaimės paaiškėjo tiesiog šokiruojančios detalės. Pasirodo, kad mergaitę automobilyje pamiršo ir net 8 valandas ten įkalino darželio auklėtoja.

Skelbiama, kad tuo metu lauke oro temperatūra siekė net 35 laipsnius karščio. Taigi akivaizdu, kad automobilio viduje, kuris buvo įkaitintas saulės, temperatūra buvo ženkliai didesnė.

Šią baisią nelaimę motina apibūdino kaip „neatleistiną klaidą“.

„Niekas net negalėjo girdėti jos ašarų“, - sakė sujaudinta moteris.

Paaiškėjo, kad motinos automobilis sugedo ir ji paprašė darželio auklėtojos, kad ji atvažiuotų pasiimti jos dukrą. Kai mažametė buvo nuvežta, auklėtoja pakeliui paėmė dar kelis vaikus. Deja, kai atvežė vaikus, moteris pamiršo mažametę.

Blogiausia, kad moteris užrakino automobilį.

„Net negaliu suvokti, kokiose kančiose ji mirė. Verkiu, kai tik pagalvoju apie tai, kaip ji mirė“, - kalbėjo moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų