REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Pareigūnai tiria baisų nusikaltimą: viskas buvo blogiau, nei tikėtinasi

Kai policija sustabdė automobilį, kuriame buvo pilna paauglių, net pareigūnai nesitikėjo, kad šis įvykis pasibaigs sudėtingu tyrimu dėl žmogžudystės.

4

Kai policija sustabdė automobilį, kuriame buvo pilna paauglių, net pareigūnai nesitikėjo, kad šis įvykis pasibaigs sudėtingu tyrimu dėl žmogžudystės.

REKLAMA

Vaikinų pilnas „Mercedes“ buvo sustabdytas dėl greičio viršijimo, įtarus, kad vairuotojas galėjo būti neblaivus, rašoma „The People“.

Istorija, kuri bent jau iš pradžių priminė eilinę pareigūnų operaciją, vystėsi itin mįslingai. Iš pradžių motina pareigūnams pranešė, kad dingo jos sūnus, tačiau vėliau buvo sulaukta daug baisesnių naujienų. 

Pėdsakai dėl žmogžudystės

Pareigūnai iš pradžių pamanė, kad automobilis „Mercedes“ galėjo būti vogtas, todėl sulaikė paauglius ir nuvežė į policijos areštinę apklausai.

Tačiau netrukus vienas iš paauglių prisipažino, kad praėjusią dieną jis buvo vienas iš liudininkų tiriant paauglio žmogžudystę.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pareigūno Scoto Williamso, Hendersono policijos atstovo, vaikinas tariamai pasakė tyrėjams, kad Matwthew Minkler (17) buvo nušautas jo draugo Jaideno Caruso (16). Vaikinas paaiškino, kad taip tragiškai pasibaigė „Rusiškos ruletės“ žaidimas.

REKLAMA

Norėjo paslėpti kūną

Pareigūnas taip pat „The People“ papasakojo, kad paauglio žmogžudystės tyrimas pareigūnus atvedė į apleistą namą, kuriame nušauto paauglio kūnas buvo rastas paslėptas senoje spintoje. Berniuko kūnas buvo padengtas plastikiniu lakštu, ant kurio buvo galima pamatyti keistus užrašus.

Tuomet pareigūnams tapo aišku, kad Minklerio mirtis tikrai nėra atsitiktinė.

Tyrėjai tik vėliau suprato, kokiu tikslu jaunuoliai važiavo naktį ir buvo tokie išsigandę ir viršijo greitį.

„Akivaizdu, kad jie važiavo į apleistą namą ir norėjo pasiimti kūną, kurį vėliau galėtų kur nors paslėpti“, - sakė pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Išgąsdino paauglių šaltakraujiškumas

Tik vėliau paaiškėjo ir daugiau protu nesuvokiamų paauglių veiksmų. Praėjus vos porai valandų po Minklerio nužudymo vaikinai grįžo į tragedijos vietą ir bandė išvalyti kraują nuo grindų bei paslėpti kūną.

„Šis nusikaltimas baisus ir dėl jaunuolių šaltakraujiškumo“, - kalbėjo pareigūnas.

Tyrimo metu surinkta medžiaga išgąsdino net detektyvus, kurie per savo darbo patirtį tokio žiauraus paauglių elgesio net nebuvo matę.

Paaiškėjo, kad tą vakarą, kai buvo nužudytas paauglys, iš tiesų vyko vakarėlis, kurio metu buvo šaudoma. Viskas vyko apleistame name. Tiesa, nėra aišku, kiek paauglių buvo tame vakarėlyje, bet manoma, kad jie vartojo narkotikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prabilo motina

Pareigūnams taip pat pavyko gauti ir trumpus vaizdo įrašus, filmuotus vakarėlio metu. Savaime aišku, pareigūnai nenorėjo atskleisti, kas buvo juose užfiksuota, tačiau net neabejojama, kad didžioji dalis jaunuolių buvo apsvaigę nuo narkotikų.

Tiriant šiurpų nusikaltimą paaiškėjo, kad vienas iš įtariamųjų po jaunuolio mirties iš jo pavogė piniginę ir mirusiojo pinigus nusipirko naujus batus.

Po baisios tragedijos prabilo ir Minklerio motina, kuri tikina, kad niekada netikėjo, kad jo vaiko mirtis buvo atsitiktinė.

Ji netgi tikina, kad tokie „vakarėliai“ tame name buvo lyg sekta, kurioje rinkdavosi jaunuoliai, o ką tik prisijungę paaugliai būdavo apkvaišinami ir apvagiami, arba jiems nutinka tai, kas nutiko ir jos sūnui – nužudomi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų