REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Norėję susilaukti dar vieno, vietoje to jie buvo apdovanoti net 5 iškart

Stebuklingo 5-uko sulaukę tėvai atvėrė širdį: planavome laidotuves

Jaunų tėvų pasakojimas pribloškia: nepatikėsite, kaip gyvena dabar

Norėję susilaukti dar vieno, vietoje to jie buvo apdovanoti net 5 iškart. Šiuo metu pora augina 7 vaikus, jaunesnius nei 3 metų amžiaus.

10

Norėję susilaukti dar vieno, vietoje to jie buvo apdovanoti net 5 iškart. Šiuo metu pora augina 7 vaikus, jaunesnius nei 3 metų amžiaus.

REKLAMA

Kalifornijoje gyvenantys Chadas (36 m.) ir Amy (34 m.) Kempelai po vienu stogu glaudžiasi net su 7 vaikais – Savannah (3 m.), Avery (1 m.) ir Lincolnu, Noelle, Graysonu, Prestonu ir Gabriella (4 mėn.).

Penketukas gimė sausio 11 dieną, Amy pilvelyje išbuvęs tik 27 savaites ir 3 dienas. Pora taip pat turėjo 2 vyresnius vaikus – dvynius Marshallą ir Spencerį, kurie, deja, 2013-ųjų metų gegužę mirė būdami vos 22 savaičių amžiaus.

„Tai beprotystė“, - apie gyvenimą apsuptam tiek daug vaikų sakė Chadas. „Mes vis dar pratinamės prie mūsų vaikais susidomėjusių žmonių. Kasdien jie klausia ar visa tai tikra.“

Pora, savo miegamajį užleidusi penketukui, teigė, jog per dieną jie sunaudoja net 80 sauskelnių. Jiems tenka paruošti net 40 buteliukų mišinėlio, o naktį juodu miega tik 3-4 val.

REKLAMA
REKLAMA

„Skalbimo mašina nenustoja suktis. Miegas šiuo metu gerėja. Prieš 2 savaites mudu beveik nesudėdavome bluosto, o dabar akis užmerkiame bent 5 valandoms. Niekada jų neišsižadėčiau, tačiau jei anksčiau manęs būtumėte paklausę ar kada nors norėčiau auginti 5 vaikus, stipriai purtyčiau galvą. Šiandien savo gyvenimo kitokio nė neįsivaizduoju“, - tęsė Chadas.

REKLAMA

Dirbtinis apvaisinimas buvo derlingas

Amy apie nėštumą sužinojo pernai metų liepos mėnesį. Rugpjūčio pabaigoje, 7-ą nėštumo savaitę ji sužinojo, jog laukiasi net 5 vaikų.

„Ovuliacija man savaime nevyksta. Kad kiaušidės pagamintų kiaušinėlius, turėjau gerti vaistus. Tačiau ši procedūra neturėjo duoti tokių gausių rezultatų. Mums sakė, jog galime sulaukti daugiau nei vieno vaikelio, tačiau nesitikėjome, jog jų bus net 5“, - sakė Amy.

Ultragarso tyrimo metu skaičiuojant vaikus, gydytojo žandikaulis tiesiog atvipo.

„Iš pradžių jis manė, jog Amy pilvelyje yra tik 4 vaikeliai, tačiau pakartotinio patikrinimo metu pasirodė ir 5-asis. Pamačius pirmąjį vaisių Amy šypsojosi, išvydusi antrą taip pat, tačiau trečiasis, ketvirtasis ir penktasis vaikeliai jai iššaukė ašaras“, - pasakojo Chadas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių šeima bijojo išgirsti blogas naujienas.

„Ėmėme planuoti laidotuves. Manėme, jog neteksime jų visų“, - tęsė jis.

Tačiau sausio mėnesį gimė visi 5 mažyliai. Jie buvo pakankamai sveiki ir svėrė nuo 0,9 kg iki 1,3 kg. Ligoninėje mama su mažyliais praleido beveik 3 mėnesius. Prieš išleisdami namo gydytojai norėjo įsitikinti, jog visi vaikučiai patys kvėpuoja ir tinkamai maitinasi.

Namuose jie užima visą tėvų kambarį. Chadas ir Amy okupavo vyresnėlių dukrų kambarį, o mergaitės apsigyveno mažiausiame kambaryje. Nepaisant vietos trūkumo, šeima jaučiasi laimingai.

„Savannah mažąjį Lincolną vadina surūgusiu dėde. Ji nė kiek neklysta. Mergaitės yra labai ramios, Graysonas daugiausia šypsosi, o Prestonas yra kažkur per vidury – kartais jis būna užsispyręs, kartais labai ramus. Nė už ką nekeistume tokio gyvenimo, taip pat niekam neatiduotume ir savo vaikų“, - užbaigė vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų