REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Žmonių ir robotų seksas: artėja negrįžtami pokyčiai (nuotr. SCANPIX)

Rusijoje atidarytas pirmasis sekso robotų viešnamis tikisi, jog kitą mėnesį jį aplankys didelis būrys Futbolo pasaulio taurės gerbėjų bei žaidėjų.

59

Rusijoje atidarytas pirmasis sekso robotų viešnamis tikisi, jog kitą mėnesį jį aplankys didelis būrys Futbolo pasaulio taurės gerbėjų bei žaidėjų.

REKLAMA

Tarp didelių dangoraižių miesto centre esančiame verslo rajone duris atvėręs „The Dolls“ viešbutis dar kvepia dažais. Jame, pasak portalo mirror.co.uk, klientų lauks sekso robotės Lolita, Sasha, Natasha, Alise ir Isilel.

Šiame teisėtame viešbutyje kambariai, kurių vienas vadinamas „Fantazija“, o kitame sukurta požemių atmosfera, kainuoja nuo 20 iki 34 eurų už valandą. Išsirinkus robotą, kaina gali išaugti ir iki beveik 70 eurų už valandą. Į šią sumą įeiną ir rizika, jog kambaryje gali būti paslėptas slaptas klausymosi aparatas.

Viešbučio atstovas sakė: „Futbolo pasaulio taurės varžybų metu laukiame gausaus būrio lankytojų, tarp kurių ir užsienio svečiai, iš Anglijos atvykę žmonės. Kalbant apie žaidėjus, juos įleisime tik tuomet, jei bus lydimi trenerių ar vadybininkų.“

REKLAMA
REKLAMA

Laisvalaikio centras suaugusiems

Sekso robotai yra apibūdinami kaip šiltai bendraujantys, mechaninių judesių ir dirbtiniu intelektu stebinantys aparatai.

Viešbučio įkūrėjas Dmitrijus Aleksandrovas sakė, jog net 36% rusų nėra patenkinti savo lytiniu gyvenimu.

REKLAMA

„Laisvalaikio centras suaugusiems Rusijoje ne tik saugus ir legalus būdas pagerinti savo lytinį gyvenimą, bet ir būdas, kaip kovoti su viena seniausių problemų Rusijoje – smurtu prieš moteris“, - apie prostituciją kalbėjo jis. „Tai taip pat geras būdas padėti žmonėms išsigydyti psichiatrinius sutrikimus.

Pavyzdžiui, Ispanijoje net 30% visų tokios rūšies viešbučių lankytojų yra protinėmis ir fiziologinėmis ligomis sergantys asmenys.“

Po kiekvieno kliento lėlės yra itin kruopščiai dezinfekuojamos, o tam naudojami specialūs tirpalai, atitinkantys visus tarptautinius standartus, tęsė D.Aleksandrovas. Taip garantuojama, jog klientai neužsikrės jokiomis infekcijomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai kuriems vyrams nepavyksta patiems pasirūpinti savo lytiniais santykiais. Dėl to dažnai jaučiamas nepasitenkinimas savimi ir kitais, atsiranda agresija. Šią problemą išspręsti gali tik profesionali sekso paslaugas telefonu teikianti moteris, ne tik jį išklausanti, bet ir už tam tikrą mokestį įgyvendinanti slapčiausias jo fantazijas“, - tęsė jis.

Žmonių robotai - nepakeis

Tačiau seksologas Aleksandras Polejevas tvirtina, jog sekso robotai nepakeis tikrų žmonių.

„Jokios technologijos nepakeis to jausmo, kuomet oda sureaguoja į kito asmens prisilietimus. Būtent tai, o ne vizualiniai dalykai, leidžia formuotis traukai tarp dviejų žmonių, vėliau virstančiai malonumą suteikiančiais lytiniais santykiais“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš šio viešbučio klientų Denisas teigė, jog Futbolo taurės sirgaliai tikrai susižavės šiuo pasiūlymu.

„Lėlės atrodo labai tikroviškai, nors anksčiau dėl to labai abejodavau“, - teigė Denisas.

„Puiku, jog dabar yra vieta, kurioje gali apsilankyti, patirti kažką naujo ir nebūti apkaltintas neištikimybe“, - pridūrė Maksimas. „Man viskas patiko. Registratūroje su manimi bendravo labai maloniai, kambariai įrengti moderniai, o lėlės tiesiog nuostabios.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų