REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Greitoji pagalba (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Mama kreipėsi į visuomenę norėdama perspėti apie tarp vaikų plintantį iššūkį, kuris ant odos palieka antro laipsnio nudegimus.

14

Mama kreipėsi į visuomenę norėdama perspėti apie tarp vaikų plintantį iššūkį, kuris ant odos palieka antro laipsnio nudegimus.

REKLAMA

Jamie Prescott teigia, jog jos 14-metė dukra, sudalyvavusi dezodoranto iššūkyje, patyrė labai rimtus odos nudegimus.

Baiminamasi, kad paauglei gali tekti daryti odos persodinimo operaciją.

„Dukra Ellie reguliariai lankosi pas gydytojus ir kartą prie savaitę jai atliekama operacija. Visa šis įvykis nutiko balandžio 18 dieną, tačiau sužalojimus pastebėjau tik kitą dieną jai grįžus iš mokyklos. Tuo metu jos oda jau buvo nusėta pūslėmis. Kaip matote, žaizda vis dar labai stipriai pūliuoja“, - pasakojo moteris.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Jamie paviešino dukros žaizdų nuotraukas ir skatina kitus tėvus nuoširdžiai pasikalbėti su savo vaikais apie šio ir kitų Bristolio bei aplinkinėse mokyklose paplitusių iššūkių pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pridūrė, jog jos dukra Ellie mokykloje, kurioje ir įvyko šis skaudus įvykis, buvo naujokė, tačiau mergaitė žinojo, kad ir buvusioje ugdymo įstaigoje šis iššūkis vis labiau populiarėja.

REKLAMA

Ellie ir keli jos draugai iš naujosios mokyklos nuėjo į netoliese esantį parką ir ten susižalojo.

„Su draugais ji susitiko Kingsgate parke. Jiems liepus ištiesti ranką, Ellie nežinojo apie dezodoranto iššūkio pasekmes. Kitiems vaikams paklausus, kas nutiko jos rankai, ji viską papasakojo. Pasirodo, šiam iššūkiui pasidavė ne ji viena. Kiti draugai taip pat parodė ant savo rankų esančius randus“, - tęsė moteris.

Jamie nori perspėti apie šio itin populiaraus iššūkio pavojus ir teigia, jog jei pavyks nuo to išgelbėti bent vieną vaiką, stengtis buvo verta.

„Tai baisu ir privalo būti sustabdyta“, - užbaigė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų