REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Vyras įkūrė sekso klubą: lankosi tik išskirtiniai žmonės  (nuotr. Instagram)

Itin religingoje šeimoje augęs vyras savo tėvus nuvylė Niujorke atidarydamas sekso klubą, kuriame lankytis gali tik patrauklūs jaunuoliai, aktyviai besireiškiantys socialiniuose tinkluose.

54

Itin religingoje šeimoje augęs vyras savo tėvus nuvylė Niujorke atidarydamas sekso klubą, kuriame lankytis gali tik patrauklūs jaunuoliai, aktyviai besireiškiantys socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Danielis Sayntas (35 m.) buvo Jehovos liudytojas, tačiau palikęs gimtąjį Bronkso miestą, Manhatane jis įkūrė išskirtinį klubą.

Vilijamsburge esanti suaugusiems skirta žaidimų aikštelė savo svečius pasitinka dideliu ir ryškiai šviečiančiu „XXX“ ženklu virš durų, o jos viduje išskirtinį interjerą sukuria 6 didelės lovos, tarp kurių ištemptos paršviečiamos pertvaros, raudonos lemputės ir žibintai.

Šiame klube besilankančius asmenis kruopščiai prižiūri pats Danielis. Jis nori, kad čia lankytųsi tik išskirtiniai žmonės. Gausiame net 700 narių sąraše galima išvysti modelių, aktorių, garsių asmenų ir pramogų pasaulio atstovų pavardes.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai lyg „Soho“ namų sekso versija. Ieškome žmonių, kurie nebijo dalintis savo istorijomis, nes tik taip suprantame, kad su kitais žmonėmis jie galės dalintis ir lova. Jei pas mane kreipiasi vaikinas ir teigia, jog nori pasimylėti su kuo daugiau merginų, jam čia ne vieta“, - pasakojo klubo įkūrėjas.

REKLAMA

Ši elitinė sekso grupė, savo vakarėlius pradėjusi rengti 2015-aisiais, kiekvieną savaitę susirenka į Vilijamsburge esančius 3 butų apartamentus. Vidutinis ten besilankančio asmens amžius – 28 metais. Kiekvienas narys, prieš praveriant slapčiausias šio klubo duris, turi praeiti labai detalią atranką. Įvertinamas jų patrauklumas, populiarumas ir aktyvumas socialiniuose tinkluose bei erotinės fantazijos.

„Norime sukurti aplinką, kurioje skatinamas žaismingumas, niekas nėra teisiamas, negalioja jokios socialinės normos“, - tęsė Danielis. „Su kiekvienu nariu elgiamasi vienodai. Mes tikime, jog buvimas mylimu, seksualiu ir linksmu yra gerokai svarbiau už lytinę orientaciją ar identitetą.“

REKLAMA
REKLAMA

Pats Danielis save apibūdina kaip biseksualą. Jis teigė vaikystėje kiekvieną sekmadienį lankęs bažnyčią, baigęs net 10 valandų Biblijos mokymus ir prieš pamokas vaikščiojęs pas žmones, ir kalbėję su jais apie Jehovos liudytojus.

Pirmoji lytinė patirtis su berniuku įvyko, kai Danieliui buvo 13-ka. Jis bijojo, kad dėl to jo atsisakys šeima, nes homoseksualumas jiems yra viena didžiausių nuodėmių.

„Atsidūręs tarp kitų tokių pat žmonių, nustebau, kokie paprasti jie yra“, - teigė vyras.

Apie sūnaus įkurtą klubą Danielio tėvai sužinojo sausio mėnesį perskaitę straipsnį. Prieš tai vyras dirbo mados tinklaraštininku, o dabar, apart šio klubo, jis taip pat vadovauja ir savo įkurtai skaitmeninio marketingo agentūrai.

Šio klubo nario mokestis siekia apie 80 eurų, o dalyvavimas organizuojamuose vakarėliuose papildomai kainuoja nuo 25 iki 124 eurų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų