REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
73
 Reidas viešbutyje atskleidė tamsią Tailando sekso industrijos pusę

Dramatiškas viešbutyje vykstančios australų ir kitų iš vakarų šalių atvykusių vyrų suorganizuotos orgijos patikrinimas atskleidė Tailande vyraujančio sekso paslaugų tinklo mastą.

73

Dramatiškas viešbutyje vykstančios australų ir kitų iš vakarų šalių atvykusių vyrų suorganizuotos orgijos patikrinimas atskleidė Tailande vyraujančio sekso paslaugų tinklo mastą.

REKLAMA

Patajos mieste, dažnai vadinamo sekso pasaulio sostine, daryto reido nuotraukose įamžinti vis dar suprakaitavę ir kvapo neatgavę vidutinio amžiaus vyrai, visomis išgalėmis bandantys kuo skubiau nuo į jų kambarį netikėtai užklydusių pareigūnų prisidengti privačias vietas.

Nors vyrams jokie kaltinimai nebuvo pareikšti, pareigūnai suėmė kinų kilmės viešbučio savininką. Jis kaltinamas nelegalaus viešbučio įkūrimu ir taip vadinamų sekso vakarėlių organizavimu.

Tailando pareigūnų nuotraukos, darytos šeštadienį vykusio reido metu, leidžia pažvelgti į tamsiąją Patajos pusę ir turistus, atvykusius čia išbandyti klestinčio sekso paslaugų.

REKLAMA
REKLAMA

Tailando valdžia bandė uždrausti šį šalyje vyraujantį ir jai nelabai gražų vardą duodantį verslą, tačiau to jiems padaryti nepavyko. Prie to prisidėjo turistai, kurių daugiausia atvyksta iš Australijos, ir jų norai pasimėgauti itin aistringu naktiniu gyvenimu.

REKLAMA

Tailande prostitucija nėra įteisinta, tačiau į šį įstatymą dėmesio niekas nekreipia.

Nuotraukos, darytos prieš 2 metus Patajoje vaizduoja baruose aplink stulpą šokančias jaunas moteris. Kitos savo paslaugas siūlo tiesiog gatvėse. Šios save kaip mėsą pardavinėjančios moterys vilioja eiles vyrų.

Pagrindinėse Patajos raudonųjų žibintų gatvėse barai ir klubai pavadinti itin išraiškingai – „Dream Bar“ (angl. Svajonių baras) ir „Wildcats“ (angl. Laukinės katės). Savo klientus jie vilioja ryškiomis ir įvairiomis lemputėmis padabintomis švieslentėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Sekso paslaugos yra viena pelningiausių miesto verslo rūšių. Būtent dėl šios priežasties tūkstančiai turistų Patajoje lankosi ištisus metus.

Lankomiausia šalis pasaulyje

Tailandas yra labiausiai turistų lankoma vieta pasaulyje. Vien 2017-aisiais šalyje apsilankė 35 mln. užsieniečių. Manoma, kad kitais metais šis skaičius dar labiau išaugs.

Pirmadienį pasirodžiusiuose kadruose įamžinti 28 sekso paslaugas iš moterų pirkę ir orgijose dalyvavę užsieniečiai vyrai, kurie atvyko iš tokių šalių kaip Australija, JAV, Kanada, Didžioji Britanija ir Vokietija.

Narisas Niwapantawongas, Patajos Banglamungo rajono šerifas pasakojo, jog Tailande besisvečiavę vyrai vienas su kitu keitėsi partneriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gavome skundą, kad savaitgaliais „Tulip Hotel“ viešbutyje organizuojami sekso vakarėliai. Mano darbuotojai, imigracijos ir kariuomenės atstovai greitai sureagavo į šį pranešimą ir užklupę vis dar besimylinčias poras nutraukėme šį reikalą“, - pasakojo šerifas.

„Tulip Hotel“, esantis pietinėje Patajos dalyje, turi net 30 kambarių. Per 4 aukštus išdėstyti kambariai suskirstyti į kelias zonas. Viena jų yra žinoma kaip „žaidimų zona“.

Kai pastate buvo vykdomas reidas, beveik visi sulaikytieji buvo „žaidimų zonoje“.

Taip pat suimti buvo ir 3 viešbučio darbuotojai, svečiams dalinę karštą arbatą, tvarkę kambarius ar net įsilieję į orgijas.

REKLAMA

Pastate mėtėsi prezervatyvai, lubrikantai ir sekso žaisliukai. Visi jie buvo surinkti kaip įrodymai.

Iš Kinijos kilęs viešbučio savininkas Sheng Liao Yang (53 m.) sulaikytas įtariant įkūrus nelegalų viešbutį ir organizuojant nepadorius renginius.

„Pastate buvo organizuojami vakarėliai žmonėms, norintiems užsiimti seksu, kurio metu apsikeitinėjama partneriais. Norintys dalyvauti tokiuose renginiuose turėjo užsiregistruoti tinklalapyje. Čia galiojo tik viena taisyklė – užsiregistravę dalyviai turėjo būti vyrų ir moterų poros. Nario mokestis siekė 40 eurų žmogui“, - pasakojo šerifas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų