REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Britanijoje nužudyta V. Sokolova (TV3 koliažas)

Po 14-metės lietuvės mirties užsienio žiniasklaidoje vis dar viešinamos naujos detalės ir liudininkų pasakojimai, kurie galbūt ateityje turės reikšmės tyrimui.

21

Po 14-metės lietuvės mirties užsienio žiniasklaidoje vis dar viešinamos naujos detalės ir liudininkų pasakojimai, kurie galbūt ateityje turės reikšmės tyrimui.

REKLAMA

„The Sun“ pasirodė straipsnis, kuriame tikinama, kad mirusi mergaitė iš savo prievartautojo buvo sulaukusi bauginančių žinučių.

Apie tai neva buvo prabilusi pati mergaitės motina. Motinos kaimynės teigimu, moteris ne kartą buvo užsiminusi, kad mergaitė gyvena baimėje, nes ją persekioja du berniukai.

3 vaikų mama, kuri gyvena toje pačioje gatvėje kaip ir mirusioji mergaitė, pasakojo: „Prieš penkis mėnesius atėjo Viktorijos mama ir papasakojo, kad į jos namus buvo įsilaužta.“

Šią mergaitę kaimynai apibūdina tik teigiamais žodžiais: „Graži, gera mergaitė.“

„Ji buvo nuostabi ir mandagi mergaitė, kuri visuomet nusišypsodavo ir pasisveikindavo“, - kalbėjo kaimynai.

REKLAMA
REKLAMA

14-metės lietuvės kūną Vulverhamptono parke, miesto centre, pastebėjo praeivis. Šiurpaus reginio sukrėstas žmogus nedelsdamas iškvietė vietos pareigūnus.

REKLAMA

Apžiūrėję kūną, jie konstatavo paauglės mirtį ir tvirtino nieko nebegalėję padaryti, kad mergaitė išgyventų. Neilgai trukus savo namuose sulaikyti du įtariamieji – šešiolikmetis ir septyniolikmetis.

Sukrėtė lietuvių bendruomenę

Kokios jie tautybės – kol kas neatskleidžiama. Lietuvaitės žmogžudystė šokiravo ir Vulverhamptono, ir kitų šalies miestų lietuvių bendruomenes. „Anglijos Vulverhamptono miestelyje įvykęs tragiškas įvykis sukrėtė mus visus. Keturiolikmetė, nužudyta dviejų paauglių, tai tiesiog yra kažkas baisaus ir protu nesuvokiama“, - sakė dainininkas Mantas Vygantas.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikus ekspertizę paaiškėjo, kad mergaitei buku daiktu buvo smarkiai sužalota galva. Nuo smūgių ji ir mirė. Kaltinimai ne tik nužudymu, bet ir keturiolikmetės išprievartavimu jau pateikti šešiolikmečiui, kitas metais vyresnis paauglys, kuriam taip pat buvo pateikti įtarimai, išleistas į laisvę.

Iš tvarkingos šeimos

Vulverhamptone gyvenantys lietuviai sako, kad keturiolikmetė – iš tvarkingos, neproblematiškos šeimos, su kuria po nelaimės dabar dirba psichologai. Per „Facebooką“ susisiekus su vienintelės dukters netekusia mama, ji atsiuntė tokią žinutę.

„Laba diena. Atleiskite, bet aš nenoriu su niekuo kalbėti. Aš labai atsiprašau, bet tikrai negaliu. Atleiskite.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų