REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Nėštumas (nuotr. 123rf.com)

Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje pasirodė net kelios siaubingos seksualinio išnaudijimo istorijos Didžiojoje Britanijoje. Visas jas vienija tai, kad seksualiai buvo išnaudojami vaikai arba paaugliai. Tačiau kai kurios paviešintos detalės net labai neramina.

6

Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje pasirodė net kelios siaubingos seksualinio išnaudijimo istorijos Didžiojoje Britanijoje. Visas jas vienija tai, kad seksualiai buvo išnaudojami vaikai arba paaugliai. Tačiau kai kurios paviešintos detalės net labai neramina.

REKLAMA

Vienas iš labiausiai šokiruojančių žiniasklaidoje pasirdžiusių faktų – 11-metė mergaitė buvo seksualiai išnaudojama ir per ketverius metus net 6 kartus tapo nėščia, rašoma „The Mirror“ straipsnyje.

Tekste rašoma apie sekso gaujas, kurios pagrobia vaikus, atskiria juos nuo šeimų bei kraupiai išnaudoja: prievartauja, priverčia vartoti narkotikus, žiauriai sumuša.

Prigirdydao narkotikais, sumušdavo ir prievartaudavo

Skelbiama, kad šis skandalas per maždaug 40 metų palietė mažiausiai tūkstantį mergaičių. Jaunos merginos ir mergaitės būdavo pagrobiamos ir iš karto svaiginamos narkotinėmis medžiagomis. Vėliau sumušamos ir prievartaujamos. Kai kurios ištrūkusios iš nelaisvės aukos tiki, kad vis dar yra mergaičių, kurios yra išnaudojamos.

REKLAMA
REKLAMA

1980 metai yra laikomi kraupaus skandalo pradžios metais. Kol kas manoma, kad net 6 žmonių mirtys yra susijusios būtent su šia „prievartautojų gauja“.

REKLAMA

2004 metais viena moksleivė tapo nėščia net 6 kartus per ketverius metus.

Ši istorija viešumą pasiekė, kai mergaitei jau buvo 15 metų. 20-metis vyras ir jo sąjungininkas 2004 metais mergaitę paleido į laisvę.

3 kartus darė abortą

Straipsnyje rašoma, kad mergaitė gyveno siaubingoje prievartos baimėje. Šokiruoja tai, kad mergaitė buvo nėščia nuo abiejų vyrų. 3 kartus buvo priversta atlikti abortą, o vieną kartą patyrė persileidimą.

 

Tikinama, kad žurnalistai bandė gauti ataskaitas, kurias tuo metu apie mergaitės būklę ir visą situaciją rašė pareigūnai. Tačiau viskas buvo sunaikinta. Deja, bet daugelį istorijų ir faktų policijos pareigūnai tik ignoruodavo, ar net naikindavo turimus duomenis.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistų tyrimo metu apklausta 12 merginų, apie 70 išnaudotojų buvo sulaikyti.

Grasino prievartauti mergaičių mamas

Tyrime rašome, kad prievartautojai ir išnaudotojai kai kurias aukas išleidavo į laisvę, tačiau puikiai žinojo, kaip manipuliuoti mergaičių silpnumu ir baime. Jie tikindavo, kad jeigu jos kam nors bent žodeliu papasakos, kas vyksta, jie susiras mergaičių giminaičius ar mažąsias sesutes ir joms bus dar baisiau.

Daugelį metų aukos gyveno smurto, prievartos ir baimės prabilti košmare.

„Aš labai bijojau to, kas vyksta. Nekenčiau savo prievartautojų.Buvau priversta būti jų prostitute. Jie mokėjo įbauginti, grasindavo, kad jeigu ką nors pasakysiu, jie tą patį darys su mano mama ir sesutėmis“, - pasakojo viena iš kalbintų merginų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikino, kad sudegins gyvą

Taip pat išaiškėjo, kad „sekso gaujos“ nariai turėjo savas taisykles, kurias turėdavo žinoti jų aukos. Pavyzdžiui, kad viena mergaitė turėdavo mylėtis net su keliais vyrais, vietose, kur norėdavo jie. Taip pat mergaitės bent kartą per savaitę turėdavo apsilanktyti vaistinėje, kur nusipirkdavo vaistų, apsaugosiančių nuo nėštumo.

„Buvau nėščia du kartus ir abu kartus pasidariau abortą. Baisiausia buvo tuomet, kai per savo 16-ąjį gimtadienį buvau išnaudojama net 5 vyrų“, - pasakojo viena iš aukų.

Kitą dieną vienas iš vyrų mergaitei sakė, kad jeigu kam nors išdrįs papasakoti, jis ją sudegins gyvą.

REKLAMA

Istorijos sudrebino Didžiąją Britaniją

Šiuo metu šios istorijos yra viešinamos Didžiojoje Britanijoje ir sulaukė milžiniško gyventojų susidomėjimo. Nuolat aiškėja vienas už kitą kraupesni faktai.

Pavyzdžiui, prievartautojas Azhar Ali Mehmood nužudė 16-metę ir visą jos šeimą, sudegindamas jos namus. 

Policijos teigimu, šiuo metu imtasi visų įmanomų priemonių, kad šis baisus nusikaltimas būtų išaiškintas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų