REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Dwayne‘as Lindsey ir Chayse‘as Dearingas (nuotr. asm. archyvo)

Melburno, Australijos teismo posėdyje pranešta, jog vyras, nužudęs savo draugės kūdikį, supratęs savo žiauraus elgesio pasekmes, ėmė staugti.

3

Melburno, Australijos teismo posėdyje pranešta, jog vyras, nužudęs savo draugės kūdikį, supratęs savo žiauraus elgesio pasekmes, ėmė staugti.

REKLAMA

Dwayne‘as Lindsey kaltinamas 6 mėnesių kūdikio Chayse‘o Dearingo nužudymu. Mažylis 2016-ųjų metų birželio 26 dieną patyrė sunkius smegenų ir stuburo sužalojimus.

 

Chayse‘ą namuose kartu su naujuoju savo draugu paliko jo mama. 4 val. ryto ji su drauge nusprendė apsilankyti visą parą veikiančioje maisto prekių parduotuvėje.

Poros kaimynas Brianas Woodsas sakė, jog berniuko mirties naktį jis girdėjo už sienos gyvenančių žmonių ginčus, dėl ko visą naktį vyras negalėjo sudėti bluosto. Tada, maždaug 8 val. ryto, jis girdėjo, kaip Dwayne‘as bandė pažadinti mažylį.

„Maždaug 60 kartų jis ištarė „Ei, tu“, - sakė kaimynas.

Supratęs, jog mažylis nepabunda, Dwayne‘as ėmė staugti. Brianas Woodsas pasakojo girdėjęs keiksmus ir itin greitus žingsnius. Po to jis paskambino berniuko mamai ir pranešė, jog kažkas nutiko mažyliui ir ji turėtų grįžti namo‘

REKLAMA
REKLAMA

Chayse'o mama Michelle Dearing sakė, jog pora planavo vestuves. Iki lemtingos nakties likus kelioms paroms, vyras paprašė Michelle rankos.

Kita moteris, kartu su berniuko mama buvusi parduotuvėje, sakė, jog jos draugė sulaukė Dwayne‘o skambučio. Vyras teigė, jog Chayse‘as nekvėpavo.

REKLAMA

„Michelle ėmė šaukti mano vardą. Aš iškart supratau, kad nutiko kažkas blogo. Ji nesitvardė“, - sakė Melissa Jones.

Surinkusi greitosios pagalbos numerį, Melissa parvežė draugę namo. Anksčiau už jas moters namus pasiekę paramedikai jau gaivino berniuką.

„Michelle suklupo tarpduryje. Ji negalėjo patikėti savo akimis“, - tęsė Melissa.

Moteris pasakojo išmokiusi Dwayne‘ą kelių triukų, padėsiančių nuraminti verkiantį vaiką. Ji pridūrė, kad vyras, atsižvelgiant į tai, jog augino ne savo vaiką, buvo labai kantrus.

„Kai Dwayne‘as pradėdavo su juo žaisti, Chayse‘as negalėdavo nustoti šypsotis. Jis bėgdavo į vyro rankas“, - sakė Melissa ir pridūrė, jog mažylio verksmas buvo labai erzinantis ir garsus.

Įvykis vis dar tiriamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų