REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Natasha Serebriy  (nuotr. asm. archyvo)

Po 7 metų trukusių kančių, buvęs modelis pabėgo iš vyro, ją laikiusio kaip sekso vergę, gniaužtų.

15

Po 7 metų trukusių kančių, buvęs modelis pabėgo iš vyro, ją laikiusio kaip sekso vergę, gniaužtų.

REKLAMA

Nuo moterį žalojusio tirono, žinomo tik kaip Vyacheslavas R., Natasha Serebriy susilaukė dviejų vaikų. Apie jos kančias byloja svoris. Būdama 25-erių, moteris sveria tik 38 kg.

Žiauriai su ja besielgusį vyrą Natasha kaltina prievartavimu ir smurtavimu. Tai ji kentė kone kasdien.

Radusi jėgų pabėgti, ligoninėje jai buvo nustatyta anoreksija, lūžę šonkauliai, krūtinkaulis ir pirštai, stipriai pažeisti organai ir galvos traumos bei suplėšyta tiesioji žarna. Iš Ukrainos kilusi gražuolė taip pat sirgo plaučių uždegimu.

Moteris sakė, jog net 30 metų už ją vyresnis jos kankintojas pirmą kartą ranką pakėlė po judviejų pažinties praėjus mėnesiui.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, jog Natasha turi taip vadinamą Stokholmo sindromą, kadangi ją pagrobusiam vyrui ji jautė šiltus jausmus, juo pasitikėjo.

Moteris šiuo metu slepiama Rusijoje esančioje nuo smurto artimoje aplinkoje pabėgusius žmones globojančioje įstaigoje.

REKLAMA

Vyacheslavas neleido moteriai naudotis mobiliuoju telefonu, uždraudė bet kokį bendravimą su išoriniu pasauliu ir mušė Natashą jos dukrų, kurioms dabar yra 5 ir 3 metai, akivaizdoje.

Pranašauta sėkminga karjera

Mergina turėjo tapti žinomu modeliu, tačiau ji pamilo jai dėmesį rodžiusį ir ja besirūpinantį vyrą. Deja, toks jis buvo neilgai. Natasha greitai suprato, jog jis yra itin šiurkštus.

„Po mėnesio prasidėjo smurtas ir spaudimas. Jis vis kartojo, kad dėl to kalta aš pati, kadangi jis turėjo mane visko mokyti. Iš pradžių aš jį mylėjau, norėjau išmokti suteikti jam malonumą, jam patikti. Svajojau apie mudviejų vaikus, nes mąsčiau, jog tai viską pakeis, jis supras, kokia aš jam brangi“, - sakė Natasha.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau buvo visiškai kitaip. 6-ą nėštumo mėnesį vyras ją išsivežė į Turkiją ir nuo visų paslėpė.

„Buvau jo vergė“, - pasakojo Natasha.

Jei ji ir Vyacheslavas išeidavo į miestą, moteris turėjo laikyti jo ranką.

„Neturėjau progos pabėgti. Pas jį buvo visi mano dokumentai. Jis uždraudė man bendrauti su draugėmis ir motina, teigė, jog jos man daro blogą įtaką. Jis nutraukė visus ryšius su mano giminaičiais. Kai pas jį lankydavosi jo verslo partneriai, jis mane mušdavo, o kai išeidavo iš namų, mane užrakindavo. Visą dieną bute praleisdavau viena. Per tą laiką turėjau tvarkyti namus, skalbti drabužius, gaminti pietus“, - tęsė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Natasha prisipažino, jog visas jos gyvenimas priklausė būtent nuo Vyacheslavo, ji juo pasitikėjo, tačiau tuo pat metu bijodavo jo pykčio priepuolių ir smurto protrūkių.

Vos tik Natasha susilaukė pirmagimės, vyras ją sumušė. Vyacheslavas neleido moteriai naudoti kontraceptinių priemonių, nepaisant to, jog beveik kasdien ją prievartaudavo.

Po pirmos dukrelės Evos gimimo praėjus 22 mėnesiams, Natasha pagimdė antrą dukrą Lisą.

Moteris priklausė tik jam

Apie vyravusį smurtą Turkijos pareigūnams pranešė vyro sūnus iš ankstesnės santuokos. Natasha buvo grąžinta į Ukrainą, o Vyacheslavas deportuotas iš Turkijos. Moteris apsigyveno pas savo šeimą, tačiau Vyacheslavas ją rado.

REKLAMA

„Jis sakė, jog priklausau tik jam ir, kad ir ką bedaryčiau, niekada nepabėgsiu. Sugriebęs, jis įstūmė mane į automobilį ir kartu su dukrelėmis išsivežė į Rusiją. Daugiau nei 2 metus gyvenau viename Maskvos priemiestyje esančiame name, kol 2018-ųjų sausį sugebėjau pabėgti“, - pasakojo Natasha.

Paskutiniuosius 3 mėnesius moteris buvo išvargusi ir nuolatos kraujavo. Ji maldavo vyro nuvežti ją pas gydytoją. Natasha bijojo dėl savo gyvybės. Galiausiai jai buvo leista vykti į gydymo įstaigą, tačiau pas Vyacheslavą liko jos dukrelės. Vyras jas laikė kaip įkaites.

Apie savo kančias moteris papasakojo ligoninės darbuotojams. Ji maldavo jų padėti.

Ligoninės personalas atviliojo vyrą į gydymo įstaigą. Vyacheslavui buvo liepta pas mamą atvežti dukreles. Po to jo buvo paprašyta Natashos kraujo tyrimus nunešti į kitame pastate esantį tyrimų centrą.

Jam nesant šalia moters ir jos dukrelių, slaugės ir gydytojai palydėjo moterį iki jos laukusio automobilio ir nuvežė ją į moterų krizių centrą. Natasha bijo, kad Vyacheslavas ją suras.

Rusijos pareigūnai vis dar ieško Vyacheslavo R.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų