REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
125
Prostitucija gatvėse - ne naujiena Europoje (nuotr. SCANPIX)

Akivaizdu, kad prostitucija Lietuvoje ir pasaulyje vis dar klesti. Visai neseniai Lietuvos policijos pareigūnai atskleidė tikrą prostitucijos skandalą Lietuvoje.

125

Akivaizdu, kad prostitucija Lietuvoje ir pasaulyje vis dar klesti. Visai neseniai Lietuvos policijos pareigūnai atskleidė tikrą prostitucijos skandalą Lietuvoje.

REKLAMA

Žmonių išnaudojimas ir prostitucija – viso pasaulio problema.

Prostitucija Lietuvoje

Kaip skelbia policija, į šią veiklą įtrauktos merginos paslaugas suteikdavo įvairiuose Kaune nuomojamuose butuose, jų vieta buvo nuolatos keičiama.

Šiems Kauno miesto gyventojams pareikšti įtarimai dėl pelnymosi iš kito asmens prostitucijos. Galimam šio verslo organizatoriui teismas skyrė suėmimą 20 dienų.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA

Viešina šokiruojančius atvejus

Birželio 27 dieną Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, nustatyta 1965 metais gimusi moteris, teikusi seksualines paslaugas. Ji už tai bausta ir anksčiau.

REKLAMA

Birželio 28 dieną administraciniai teisės protokolai surašyti dviem moterims, gimusioms 1973 metais ir 1988 metais. Tądien Panemunėje pareigūnams įkliuvo ir vyras, gimęs 1979 metais.

Birželio 29 dieną Kaune, Dainavoje, išaiškinta 1992 metais gimusi moteris, seksualines paslaugas teikusi už 80 eurų. Tame pačiame rajone administracinėn atsakomybėn patraukta dar viena moteris, gimusi 1996 metais, Kalniečiuose seksualines paslaugas teigė moteris, gimusi 1971 metais.

Anot policijos pranešimo, už paslaugas įkliuvę asmenys ėmė nuo 30 iki 80 eurų mokesčius.

Administracinių nusižengimų kodekse už vertimąsi prostitucija ir atlygintiną naudojimąsi šiomis paslaugomis numatyta bauda iki 140 eurų, o pakartotinai nusižengus – iki 300 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Atvėrė duris į uždarą pasaulį

Prostitucija klesti daugelyje skurdžiausių pasaulio šalių. Lotynų Amerika – ne išimtis. Laura Maria yra viena iš tūkstančio kitų moterų, kurių pagrindinis darbas yra tenkinti vyrus savo kūnu. Kad tai yra pelningas verslas, greičiausiai net nereikia minėti.

Tai suvokia ir sąvadautojai, kurie Brazilijoje rūpinasi, kad jų viešnamiuose gyvenančios moterys būtų pasiruošusios bet kam. Toks išnaudojimo būdas - greičiausiai pats žiauriausias iš visų. Į moterį žvelgiama kaip į niekam nereikalingą padarą.

L.Maria jau ne pirmą savaitę lanko užsienio kalbos kursus, kurie neva turėtų jai padėti bendraujant su atvykėliais turistais iš užsienio. Per pamokas moterys mokosi ne tik elementarių užsienio kalbos frazių, bet ir to, kaip suvilioti vyrą. Kitaip sakant, seksualių frazių mokymasis taip pat įtrauktas į pamokas. Tikimasi, kad taip moterims pavyks suvilioti didesnį kiekį vyrų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų