REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Prostitučių siaubas: vergaujančios moterys girdomos steroidais, kad patenkintų vyrus

„Labai daug vyrų ateina, nes nori mus pamatyti“, – sako jauna indė.

17

„Labai daug vyrų ateina, nes nori mus pamatyti“, – sako jauna indė.

REKLAMA

Ramus moters balsas išduoda tai, kad sekso vergija šioje šalyje yra taip įprasta, kaip Europoje dirbti ofise. Žinoma, čia moterys išnaudojamos pačiu žiauriausiu būdu. „Ar tai yra gyvenimas, ar taip normalu“, – užsienio naujienų portalui VICE news sako jauna mergina.

„Norėčiau nebūti negyva“, – prisipažįsta ji ir nudelbia akis į žemę. Bangladešas yra viena iš kelių dešimčių pasaulio valstybių, kur prostitucija yra legali. Kelios moterys pasakoja savo baisias istorijas, o visas siužetas nufilmuotas Daulatdia mieste.

Šiame mieste yra apie du tūkstančiai žmonių, dirbančių sekso „versle“. Skaudžiausia tai, kad šis skaičius nuolat auga. Anupa – viena iš sekso vergijos aukų. Žurnalistė paklausė jos apie tai, kaip ji pateko į šį tamsų pasaulį, kuriame be gailesčio išnaudojami žmonės. „Vieną dieną į stotį mane palydėjo mama. Po kurio laiko apsigyvenau pas tetą, pas kurią buvau paprasčiausia tarnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Po kiek laiko ji mane atidavė sąvadautojui“, – pasakoja mergina. Moteris ne itin noriai kalba apie tai, kiek sąvadautojai arba sekso ištroškę vyrai linkę sumokėti. Jos teigimu, pinigai – dalykas, dėl kurio būtina derėtis. Mergina pasakoja, kad daugiausiai jai teko santykiauti su 10-12 vyrų. Labiausiai šokiruoja faktas, kad sąvadautojai ir išnaudotojai sugalvojo, kaip apgauti merginas ir nugirdyti jas vaistais, kad galėtų išnaudoti jas be jokios sąžinės graužaties.

REKLAMA

Vyrai merginas įtikino, kad tai vaistai, nuo kurių joms turėtų būti geriau, neva turėtų pagerėti sveikata, tačiau taip nėra. Nuo „vaistų“, kurie iš tiesų yra paprasčiausi narkotikai, moterys pasidaro nebe tokios jautrios ir labiau patinka vyrams. Žurnalistė vaikščioja po šį klaikių istorijų kupiną miestą.

„Per dieną šių vaistų ateina nusipirkti vidutiniškai 5-6 vyrai“, – sako vietinis pardavėjas. Anot jo, nuo vaistų, kuriuos jis parduoda, moterims atsiranda didesnis apetitas, todėl jos dažniau ir daugiau valgo. O vyrams Indijoje patinka apkūnesnės moterys.

REKLAMA
REKLAMA

Narkotikai, kuriuos parduoda šie žmonės, yra labai kenksmingi moterims. Jie gali negrįžtamai sugadinti kepenų ar kitų organų veiklą, dar baisiau – nuo jų galima net mirti. Merginų „kainos“ šokiruoja. Anot moters, kuri yra vadinama sąvadautoja, vidutinio sudėjimo tamsių plaukų mergina galėtų būti išnaudojama už maždaug vieną dolerį.

Anot moters, nėra jokių specifinių išvaizdos bruožų, dėl kurių ji taptų labiau geidžiama. Labiausiai, anot jos, vyrams nepatinka lieknos merginos, labiausiai trokštamos yra apkūnesnės.

11-metė prostitutei Stefali atliekama labai skausminga procedūra, bandoma susiūti jos antakį. Merginos mama ir sesės taip pat dirba prostitutėmis. Per dieną jai tenka aptarnauti mažiausiai 20 vyrų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų