REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors sunku patikėti, bet  „Dailymail.co.uk“ šaltinių teigimu, stebėjimo kamerų medžiagoje matyti, kaip moteris pagimdo eidama gatve.

REKLAMA
REKLAMA

Keistai krypuodama 16-metė paauglė ėjo kartu su tėvais šaligatviu  ir  staiga ant jo iškrito kūdikis. Visas trejetas menkai tesureagavo ir, trumpai pažvelgę į naujagimį, nuėjo tolyn.

REKLAMA

Netrukus kūdikį pastebėjo praeiviai, kurie ėmė būriuotis aplinkui negalėdami patikėti, jog kažkas paliko naujagimį gatvėje. Viena liudininkė iškvietė policiją ir greitąją pagalbą. Nepaisant labai sudėtingų aplinkybių, mergytė išgyveno.

Turkiškoje žiniasklaidoje kilo dideli debatai, ar moteris tikrai galėjo pagimdyti eidama gatve. Pasak „Hurriet Daily News“, paauglė policijai sakė, kad ji pagimdė gatvėje. Ji nuolat kartojo, kad pajuto, jog kažkas iš jos iškrito ir manė, kad tai kraujo krešulys, o ne vaikas.

REKLAMA
REKLAMA

Jos tėvai tariamai taip pat nežinojo apie dukters nėštumą.

Tačiau ligoninės personalas teigė, kad naujagimė rasta užrišta virkštele, tad kūdikis turėjo gimti anksčiau. Policijos pareigūnai taip pat teigia, kad menka paauglės ir jos tėvų reakcija taip pat kelia įtarimą, kad kūdikio atsiradimas nesukėlė šoko.

Incidentas įvyko Bağcılar, darbininkų klasės rajone Stambule, kur daugiausiai gyvena vargingos šeimos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų