REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone gyvenanti Lizzie Griffiths, kuri ketino tuoktis su savo širdies draugu, nusprendė atidėti vestuves, nes susirgo jos augintinis driežas George, rašo britų dienraštis „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

26 metų britė teigė, kad jos vaikinas Chrisas Fisheris praėjusią vasarą jai pasipiršo, o rudenį ji sužinojo, kad jos driežas serga vėžiu. Norint išgelbėti gyvūną jis turėjo praeiti sunkų gydymą. Pakalbėjusi su savo sužadėtiniu Lizzie nusprendė pinigų gydymui paimti iš vestuvėms skirtos sumos. Ch. Fisheris pritarė savo draugei, ir praėjusį mėnesį George tapo pirmuoju Didžiojoje Britanijoje driežu, kuriam buvo atlikta spindulinė terapija. Driežo gydymui buvo išleista maždaug 3 tūkst. svarų sterlingų.

REKLAMA

Šiuo metu driežas jaučiasi gerai. Veterinarai teigia, kad jam nustatyta remisija. Kada Lizzie ir Chrisas ketina dabar susituokti neskelbiama.

„Kai kas pamanys, kad išprotėjau, bet dėl George padaryčiau bet ką. Aš lengva ranka išleidau vestuvėms skirtus pinigus George gydymui, nes be jo jį būtų tekę užmigdyti“, – sakė 26 metų moteris, dirbanti pradinėje mokykloje mokytoja. Jos sužadėtinis juokauja sakydamas, kad jau susitaikė, jog visada bus antras po driežo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų