REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsus rusų astrologas Pavelas Globa pareiškė, kad valdžia Baltarusijoje artimiausiu metu nesikeis, Rusijos įtaka dėl jos vidaus problemų sumažės, o Kinijos – išaugs.

REKLAMA
REKLAMA

Tai P.Globa pareiškė antradienį spaudos konferencijoje Minske.

Jo teigimu, antrąjį kitų metų pusmetį prasidės nauja pasaulinė krizė, kurią Baltarusija išgyvens sėkmingiau nei kitos šalys.

REKLAMA

„Ji Baltarusijai atsilieps žymiai mažiau, kadangi čia stipri valdžios vertikalė, o vakarietiška demokratijos sistema čia nepasiekė tokio lygio kaip, tarkime, Rusijoje“, – sakė P.Globa.

Jo vertinimu, žymiai sunkesnė padėtis susiklostys Rusijoje, kur valdžios vertikalė gali pakisti, o ekonominė padėtis labai pablogės. Tai, savo ruožtu, atsilieps Baltarusijai.

„2014-2015 metais Baltarusijoje gali būti labai sunki ekonominė padėtis. Rusija jau nebegalės padėti kreditais, ir teks išgyventi savarankiškai“, – sakė P. Globa. Tokio išgyvenimo sėkmę, jo teigimu, lems stipri valdžios vertikalė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo laikotarpiu Baltarusija labai aktyviai plėtos ryšius su Kinija, jie bus stipresni nei su Rusija.

P. Globa teigia, kad per dvejus laukiamos krizės metus bus du nesėkmingi bandymai nuversti Aliaksandrą Lukašenką, tačiau „Baltarusijos nepavyks paversti nei Libija, nei Sirija, nei kokiu kitu demokratinių jėgų veikimo poligonu“. A. Lukašenkos horoskopas neva lemia, kad jis politikoje išliks ilgai kaip Fidelis Castro.

P. Globos pranašystės visada sulaukia didelio susidomėjimo, tačiau daug jų ir neišsipildo, įskaitant ir tai, kad JAV prezidentu turėjo tapti ne Barackas Obama, o Hillary Clinton.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų