REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje iš didelio „Tesco“ tinklo prekybos centro grįžusi moteris brokolių maišelyje aptiko driežą. Brentvude, Esekso grafystėje, gyvenanti moteris lankėsi pas gimines Lidnyje, Glosteršyro grafystėje, kai įvyko šis incidentas, rašo šalies dienraštis „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

62 metų Margaret Perthen pasakojo, kad iš maišelio iššliaužė dešimties centimetrų ilgio driežas, prieš tai numetęs uodegą. Moteris suriko iš netikėtumo ir išgąsčio. Jos teigimu, vėliau susiėmė ir nusprendė padėti driežui.

REKLAMA

„Nežinau, kuris iš mūsų buvo labiau išsigandęs – jis ar aš. Man pagailo driežo, jis atrodė nelabai laimingas. Džiaugiuosi, kad gyvūnėlis išgyveno“, – sakė moteris. Ji laikraščiui tvirtino, jog driežą pavadino Gordonu ir nunešė apžiūrėti veterinarui.

Prekybos centras, kuriame buvo parduota brokolių pakuotė su „staigmena“, atsiprašė moters ir atsiuntė jai dešimties svarų sterlingų vertės kuponą. „Atliekamas tyrimas“, – pareiškė prekybos centro atstovė.

„The Sun“ duomenimis, nupirktieji brokoliai buvo atvežti į Ispanijos, vadinasi, driežas Gordonas pakelyje su brokoliais tolokai nukeliavo nuo gimtųjų kraštų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų