REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos informacijos ministerija „primygtinai rekomenduoja“ stambiausių radijo stočių vadovybei ne mažiau 7 kartų į parą piko metu leisti grupės „Rockerjoker“ dainą-pokštą „Sania“ (red. past. Sania – vardo Aleksandras trumpinys), praneša baltarusų naujienų portalas Tut.by.

REKLAMA
REKLAMA

Vienoje iš radijo stočių buvo patvirtinta, kad daina įtraukta į grojaraštį Informacijos ministerijos liepimu. Tiesa, šaltinis patikslino, kad po internete kilusio šurmulio „paskambino iš Informacijos ministerijos ir pasakė, kad dainos transliavimas – jūsų pačių nuožiūra“.

REKLAMA

Baltarusijos informacijos ministerijoje šią informaciją paneigė. „Informacijos ministerijos valdyba neturi jokio suvokimo, iš kur tokia informacija. Mūsų ministerija tokios informacijos neskleidė“, – pareiškė Informacijos ministerijos atstovas.

Baltarusijos žiniasklaida primena, kad rinkiminės kompanijos metu grupė „Rockerjoker“ įrašė dainą ir vaizdo klipą su priedainiu „Sania, pasilik su mumis“, kurią drąsiai galima panaudoti tarsi Aleksandro Lukašenkos himną. Tačiau patys atlikėjai teigia, kad politika jiems svetima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų